Uusi kahvila-ravintola Paljetti aloitti kulttuuritalo Valveella

Myös Art goes afterwork -tapahtumat palaavat Valveelle. Ensimmäinen on Paljetissa jo tänä perjantaina 23. syyskuuta kello 16. Kuva: Maaria Rousu

Talous

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Valveelle elokuussa avattu kahvila-ravintola Paljetti vietti avajaisjuhlia torstaina 22. syyskuuta. Avajaispäivää juhlistivat Soiva Siili -duo, joka esitti syksyisiä siilisäveliä sekä duo Night After.

Avajaistorstain jälkeen ravintolan erityiset avajaistarjoukset jatkuvat aina lauantaihin 1. lokakuuta saakka. Tarjolla on muun muassa oman keittiön munkki kahvin tai teen kanssa neljällä eurolla sekä kuudella eurolla tortillasalaattia liha- että vegaaniversioina.

Syksyn aikana kahvilassa järjestetään taas myös Art goes afterwork -tapahtumia, joista seuraavaa vietetään heti perjantaina 23. syyskuuta kello 16 Kehä-festivaalin tunnelmissa.

Lounastarjoilua arkipäiviin

Valveen Paljetti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9–19 ja lauantaisin kello 10–18. Lounastarjoilu on maanantaista lauantaihin kello 11–14. Lounasbuffetti sisältää runsaan salaattitorin tuoreista aineksista, itseleivottua leipää sekä jälkiruoan ja kahvin tai teen. Buffettiin kuuluu vegaaninen alkukeitto sekä kaksi lämmintä pääruokavaihtoehtoa, joista toinen on aina vegaaninen.

Lounaan lisäksi Paljetissa on tarjolla erilaisia, suurelta osin vegaanisia vitriinituotteita kuten smoothieita, tuorepuuroja, erilaisia annossalaatteja sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Menu löytyy Paljetin verkkosivuiltaKahvila-ravintola Paljetti, Hallituskatu 7.

 

 

 

 

 

 

Lue myös