Humppajumppaa, maksuttomia opastuksia ja lajikokeiluita – liikunnan juhlavuonna tarjolla monipuolista liikuntaa myös kesällä

Maksuttomia puistojumppia järjestetään ympäri kaupunkia. Esimerkiksi Oulunsalossa ja Rajakylässä jumpat alkavat jo toukokuun puolivälissä. Kuva: Ouka

Uutiset

Julkaistu: Kirjoittaja: Pirkko Vääräniemi

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun liikuntapalveluiden kesäajan aikuisten toiminta alkaa toukokuussa. Ohjattuihin ryhmiin alkaa ilmoittautuminen maanantaina 22. huhtikuuta. Tarjolla on muun massa erilaisia kehonhuoltoryhmiä, humppajumppaa ja muuta kuntoliikuntaa sekä luontoliikuntaa. Ryhmät sopivat myös aloittelevalle liikkujalle.

Useissa ulkokuntoilupuistoissa sekä kuntoportaissa järjestetään maksuttomia opastuksia, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Opastukset alkavat toukokuun puolivälissä. Toukokuun puolivälissä pystytetään viideksi viikoksi Värtön rantaan pop-up-ulkokuntoilupuisto, jossa on myös opastuksia.

Maksuttomat puistojumpat alkavat toukokuun puolivälissä Oulunsalossa ja Rajakylässä. Hintassa, Jäälissä ja Kiimingissä puistojumpan teema on voima-tasapaino, ja ne on suunnattu erityisesti yli 65-vuotiaille ja soveltaville liikkujille. Heinäkuussa on luvassa beach-jumppaa Nallikarissa. Jumppiin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Työikäisille on tarjolla lajikokeiluita alkukesästä. Uutta tapaa liikkua voi kokeilla esimerkiksi frisbeegolfissa, keilaamisessa, seinäkiipeilyssä ja geokätköilyssä. Ilmoittautuminen maksuttomiin lajikokeiluihin alkaa 22. huhtikuuta kello 9.

Tänä vuonna Oulun liikuntapalvelut viettää 100-vuotisjuhlavuottaan.

”Toivomme oululaisten osallistuvan yhteiseen juhlavuoteemme liikkuen, joten haluamme tarjota kesän aikana monipuolisia liikuntamahdollisuuksia”, kannustaa ohjauspalveluiden päällikkö Eeva Tallqvist liikuntapalveluista.

Kaikki kesän ajan aikuisten liikuntaryhmät, opastukset, jumpat ja lajikokeilut löytyvät sivulta ouka.fi/liikuntaryhmat.