Oulun hotellitarjonta kasvaa – GreenStar-ketju avaa hotellin keskustaan

GreenStar-hotelliketju laajenee Ouluun. Uusi hotelli tulee sijoittumaan keskustan Valkean liikekortteliin. Kuva: GreenStar

Talous

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

GreenStar laajenee Ouluun ja uusi hotelli tulee toimimaan Kauppakeskus Valkean korttelissa.

Hotellin avaaminen Ouluun on ollut GreenStarin tähtäimessä jo pitkään, ja se odottaa asiakkaita etenkin työnsä puolesta matkustavista.

”Oulu on vilkas kaupunki ja oman alueensa keskus, ja siellä on kiinnostava elinkeinorakenne sekä kansainvälisestikin tunnustettua osaamista ja yritysverkostoa. Kaupunki on runsaiden lentovuorojen ansiosta aktiivinen työmatkustuskaupunki”, toteaa GreenStar Hotelsin toimitusjohtaja Kristian Ikonen.

Tulevan hotellin tilat Otto Karhin puiston laidalla siirtyvät GreenStarille marraskuun alussa. Sen jälkeen käynnistyy remontti, jossa hotelli päivitetään GreenStar-konseptin mukaiseksi.

”Katutasoon tulee aamiaisravintola ja hotellin vastaanotto. Lisäksi pinnat uusitaan ja huoneet remontoidaan värimaailmaltaan ja tunnelmaltaan samanlaisiksi kuin muissakin hotelleissamme”, Ikonen kertoo.

Joutsenmerkki ekologisuudesta

Hotelliin rekrytoidaan loppukesällä viidestä kuuteen majoituspalvelualan ammattilaista sekä majoitusalan tunteva myynnin ammattilainen.

GreenStar Hotels toimii tällä hetkellä Lahdessa, Jyväskylässä, Vaasassa ja Joensuussa. Sen toiminta nojaa ekologisuuteen. Ketjun kaikille hotelleille on myönnetty Joutsenmerkki.

”Teemme hotelleissamme tiivistä yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa ja etsimme jatkuvasti entistä kestävämpiä ratkaisuja toimintaamme. Haluamme tarjota mahdollisuuden vastuulliseen matkailuun sekä työ- että vapaa-ajan matkustajille. Asiakkaillemme näkyviä esimerkkejä tästä ovat muun muassa hotellien keskeinen sijainti, jolloin perille pääsee helposti julkisella liikenteellä, sekä aamupalapöytä, joka koostuu lähellä tuotetuista tai luomutuotteista”, toimitusjohtaja mainitsee.