CityLabs-festivaali tarjoaa musaa ja pullaa Rotuaarin olohuoneessa

Tällä viikolla järjestettävä CityLabs-festivaali on kaikille kaupunkilaisille avoin tapahtuma, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen eurooppalaiset Unic-yhteistyöyliopistot sekä kaupunkilaiset. Kuva: arkisto

Julkaistu: Kirjoittaja: Anne Maarit Laurila

Jaa sosiaalisessa mediassa:

CityLabs-festivaali on kaikille kaupunkilaisille avoin tapahtuma, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen eurooppalaiset Unuc-yhteistyöyliopistot sekä kaupunkilaiset.

Festivaali järjestetään yhteistyössä Oulun yliopiston, Oulun kaupungin, Oulu2026-hankkeen ja Oulun Liikekeskuksen kanssa.

Tapahtumaan sisältyy kaikille avoin ja ilmainen Uniikki Oulu -kaupunkiseikkailupeli sekä avoin olohuone ja kulttuurikahvila -tapahtuma Rotuaarilla 17. kesäkuuta kello 12-16. Olohuoneessa on mahdollisuus mm. nauttia musiikista ja kulttuurikahvilan tarjoamista pullakahveista.

Mikä on Eurooppa-yliopisto Unic?

Eurooppa-yliopistot ovat EU-maiden korkeakoulujen verkostoja, jotka toimivat yhdessä opiskelijoiden, opettajien, tutkijoiden ja ympäröivien yhteiskuntien hyväksi. Eurooppa-yliopisto Unic-verkostoon kuuluu kahdeksan yliopistoa eri puolilta Eurooppaa, jotka yhdessä keskittyvät edistämään koulutusyhteistyötä sekä ratkomaan jälkiteollisten jäsenkaupunkien haasteita. Oulussa tämä muutos kytkeytyy väestönkasvuun ja uudenlaisiin kaupunkikehittämisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja festivaalista

Lue myös