Oulun Nuorkauppakamari etsii kaupungin kansainvälisintä työnantajaa 2024 – kilpailuun ilmoittautuminen on parhaillaan avoinna

Vuoden 2022 Oulun kansainvälisimmäksi työnantajaksi valittiin Timegate Instruments. Kuva: BusinessOulu

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun kansainvälisin työnantaja 2024 -kilpailussa etsitään Oulun seudulta organisaatioita, jotka ovat onnistuneesti rekrytoineet, perehdyttäneet ja sitouttaneet maahanmuuttajia ja kansainvälisiä osaajia.

Kilpailu järjestetään yhteistyössä Oulun nuorkauppakamarin, Oulun kauppakamarin ja International House-BusinessOulun kanssa. Kilpailun voittaja on ehdolla Suomen nuorkauppakamarien valtakunnalliseen kilpailuun. Osallistumisaikaa on aina 26. helmikuusta 17. maaliskuuhun asti.

”Kilpailulla halutaan tuoda esille työnantajien menestystarinoita ja kannustaa useampia organisaatioita rekrytoimaan ulkomaalaisia osaajia, jotka ovat avainasemassa Oulun seudun talouskasvussa tulevaisuudessa”, järjestäjät kertovat.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yritykset tai organisaatiot, jotka ovat aktiivisesti panostaneet monikulttuurisen ja monimuotoisen työyhteisön rakentamiseen ja onnistuneesti rekrytoineet, ja sitouttaneet maahanmuuttajia ja kansainvälisiä osaajia työyhteisöönsä.

Edellisen kerran, vuonna 2022, tunnustuksen voitti oululainen Timegate Instruments. Kansainvälisyys näkyy Timegaten päivittäisessä toiminnassa, jossa työntekijät käyttävät erilaisia ongelmanratkaisukeinoja, tuottavat innovatiivisia ideoita ja tukevat toisiaan osaamisensa ja kokemuksensa perusteella, mikä johtaa tehokkaampaan suorituskykyyn. Lisäksi Timegaten toimistolla puhutaan useita eri kieliä, mikä lisää kulttuuriympäristön monimuotoisuutta.

Lisätietoja Oulun nuorkauppakamarista.