Oulu10 avaa ovensa tänään maanantaina 26. syyskuuta remontin jälkeen

Oulu10:n remontti on valmistunut ja talo on jälleen valmis palvelemaan oululaisia Torikatu 10:ssä. Kuva: arkisto

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Taloon sijoittuu myös noin puolet kaupungin konsernihallinnosta, Oulun Digi sekä sivistys- ja kulttuuripalvelujen hallinto kokonaisuudessaan.

Keskustan Oulu10-asiointipisteen aukioloajat Torikadulla ovat maanantaista torstaihin kello 9-17 ja perjantaisin kello 10-16. Piste on poikkeuksellisesti suljettu perjantaina 30. syyskuuta.

Palvelee varhaiskasvatusasioissa

Oulu10:ssä toimii varhaiskasvatuksen palveluohjaustiimi, jolla on puhelinpäivystys kaikkina arkipäivinä kello 9-12 numerossa 08 558 45300. Myös paikan päällä voi asioida kello 9-15 kaikissa varhaiskasvatukseen liittyvissä asioissa, esimerkiksi jos haluaa henkilökohtaista neuvontaa varhaiskasvatushakemuksen täyttämisessä tai haluaa keskustella erilaisista varhaiskasvatuspalvelun vaihtoehdoista, haluaa palauttaa paperisia hakemuksia tai liitteitä.

Sähköposti varhaiskasvatus@ouka.fi on myös asiakkaiden käytössä, viesteihin pyritään vastaamaan saman työpäivän aikana. Myös paikan päällä Oulu10:ssä voi asioida kello 9-15 kaikissa varhaiskasvatuksen asiakasmaksuihin liittyvissä asioissa. Sähköposti varhaiskasvatusmaksut@ouka.fi on myös asiakkaiden käytössä, viesteihin pyritään vastaamaan saman työpäivän aikana.

Monikulttuurikeskus Villa Victor

Oulun kaupungin monikulttuurikeskus Villa Victor on nyt myös siirtynyt Oulu10:een. Se palvelee kaikille avoimesti matalan kynnyksen kohtaamispaikkana Oulu10:n aukioloaikoina 26. syyskuuta alkaen.

Suomen kielen opetus järjestetään Aleksinkulmassa vielä 30. syyskuuta asti ja siirtyy Oulu10:iin 3. lokakuuta alkaen.

Ikäihmisten Aino-neuvonta

Aino-neuvonnasta voi kysyä kaupungin, yksityisen ja kolmannen sektorin palveluista. Neuvonta on maksutonta palvelua ikäihmisille ja heidän läheisilleen. Aino-neuvonta palvelee Oulu10:ssä Torikadulla myös 26. syyskuuta.