Nallikarin Talvikylä avaa jälleen kautensa – uusi päärakennus on saatu valmiiksi

Nallikarin uudistunut Talvikylä avataan 10. helmikuuta.

Tapahtumat

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun Nallikarissa sijaitseva talvinen huvipuisto Talvikylä avaa jälleen toimintansa lauantaina 10. helmikuuta. Uuden ravintola Huvilinnan lisäksi kylästä löytyvät tutut aktiviteetit, kuten lumilabyrintti, pororekiajelu, tuubimäet, pikkumönkijät, tuubikaruselli sekä Hoijakka-kelkka.

Pakkasen nipistäessä liikaa poskia, on kahvila Karusellin sisätiloissa myös Vauhtipuiston kesästä tutut Hupsut Kupit ja Taikakaruselli. Talvikylän avajaisten yhteydessä vietetään myös uuden, 500-neliöisen ravintola Huvilinnan avajaisia.
Vauhtipuiston ja Talvikylän alueelle rakentunut uusi ravintola-monikäyttötila on avoinna kylän ja Vauhtipuiston aukioloaikoina. Muulloin ravintola toimii tilausravintola, jonne mahtuu yli 200 henkeä.

Uusi ravintola Huvilinna on valoisa ja monikäyttöinen tila.

Talvikylän kyläpäällikkö Kalle Komulainen on iloinen uusista palveluista Talvikylän alueella.

”Viimeiset pari vuotta ovat olleet vilkasta rakentamisen aikaa. Viime vuonna Talvikylässä palveli ensimmäistä kertaa kahvila Karuselli, joka otettiin hymyssä suin Taikakaruselleineen vastaan. Tälle talvelle olemme vihdoin saaneet valmiiksi myös uuden päärakennuksen”, hän sanoo.

Talvikylä ja ravintola Huvilinna haluavat profiloitua myös yritysten palvelemiseen, esimerkiksi vaikkapa työhyvinvointipäivän viettopaikkana.

”On ollut ilo huomata, kuinka eri yhdistykset ja yritysryhmät ovat jo löytäneet palvelumme. Talvikylän ympäristö aktiviteetteineen yhdistettynä Huvilinnan tiloihin ja ruokatarjontaan on jo herättänyt mukavasti mielenkiintoa. Myös esimerkiksi yritysten kesäjuhlat ovat jo löytäneet meille”, toteaa Komulainen.

Talvikylä on avoinna klo 11-16 lauantaisin ja sunnuntaisin 10.2.-31.3. välisenä aikana sekä viikolla 10 joka päivä.

Lisätietoja Talvikylästä tästä linkistä.