Kiimingin Kaluste Oy on valittu vuoden 2023 Puuteollisuusyritykseksi

Toimitusjohtaja Jarmo Vesalalle (kesk.) luovutettiin Lignum Fennicum -palkinto, jonka on suunnitellut Mia Waire. Kuva: Puuinfo

Talous

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oululainen Kiimingin Kaluste on palkintoraadin mukaan toiminut esimerkillisesti erikoiskalustamisen saralla ja on tunnettu hyvin kotimaassaan. 50 vuotta alalla toiminut perheyritys on onnistunut kehittämään omaa toimintaansa laajasti. Kiimingin Kaluste on perustanut toimintaa tukevia yrityksiä muu muassa pinnoittamiseen liittyen.

Valintaperusteina palkinnolle on myös yrityksen hyvä maine ja tunnettuus markkinoilla sekä taloudellisesti kannattava liiketoiminta. Kiimingin Kaluste on toimittanut viime aikoina kalusteita ympäri Suomen ja Oulussa muun muassa Länsituulen ja Metsokankaan kouluihin, Osaon Myllytullin ja Kontinkankaan yksiköihin sekä Oulun seurakuntayksikköön. Yrityksen erikoiskalustukset kattavat myös esimerkiksi liikuntarajoitteiset huomioivat ratkaisut sähkösäädöin sekä muut mittatilausratkaisut.

Vuoden Puuteollisuusyritys palkinnon myöntää Puuteollisuus ry, joka on Suomen johtava hirsitalo-, huonekalu-, rakennuspuusepän- ja puusepänteollisuuden edunvalvoja. Vuoden Puuteollisuusyritys palkitaan Lignum Fennicum -palkinnolla, jonka on suunnitellut Mia Waire ja toteuttanut Pertti Lehtinen. Lehdistötilaisuus järjestettiin Kiimingin kalusteen tehtaalla Oulussa keskiviikkona 31. toukokuuta.