Oulun lasten uutisten uunituoreessa kesäspesiaalissa aiheena kesäharrastukset ja paljon muuta kivaa

Lasten Oulu

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun lasten uutiset on kivaa katsottavaa viimeiselle kouluviikolle. Tällä kertaa uutisissa käydään läpi, mitä kivaa kesällä voi harrastaa. Lisäksi asiantuntijaraati vertaili sipsit.

Oulun lasten uutisissa ryhmä oululaisia koululaisia tekee uutisjuttuja kiinnostavista ajankohtaisista ilmiöistä. Tänä vuonna lasten uutisia toteutetaan maksuttomassa 10–12-vuotiaiden harrastusryhmässä, joka on osa Harrastamisen aarrearkku -toimintaa.

Ryhmää vetää Valveen elokuvakoulun mediaopettaja Antti Haaranen. Uudet harrastajat voivat hakea mukaan elokuussa.

Uutislähetykset julkaistaan Oulun kaupungin Youtube-kanavalla ja Mun Oulun verkkolehdessä noin neljä kertaa vuodessa. Tekijät toivovat erityisesti koululuokkia mukaan seuraamaan uutisia ja ideoimaan tulevia aiheita.

Mistä sinä haluaisit kuulla Oulun lasten uutisissa? Toimittajaryhmämme voi tehdä uutisia esimerkiksi paikallisista tapahtumista, ihmisistä ja lasten ja nuorten elämää koskettavista ilmiöistä. Mikä on mielenkiintoista, mikä asia on hyvin tai mitä voisi parantaa? Lähetä uutisehdotuksesi osoitteeseen lastenuutiset@ouka.fi. Liitä mukaan yhteystietosi, jos sinulta saa kysyä lisätietoja.