Kesäfiiliksessä paljon kesälomatekemistä oululaisille lapsille ja nuorille – uusin opas jälleen saatavilla

Fiiliksen kotisivulta pääsee myös hakukoneeseen, jolla voi hakea itseä kiinnostavaa toimintaa erilaisten hakukriteerien avulla. Piirustus: Taika Pelkonen

Lasten Oulu

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Kesäfiilis-opas on jälleen julkaistu. Kesäfiilikseen on koottu tiedot Oulussa järjestettävästä lasten ja nuorten kesätoiminnasta. Tekemistä kesälomalle tarjoavat Oulun kaupungin lisäksi järjestöt, urheiluseurat ja monet muut toimijat.

Kesälomalle on tarjolla paljon tekemistä laidasta laitaan. On monen eri lajin liikuntakursseja, kuten futista, salibandyä, skeittaamista, tennistä, sulkapalloa, padelia, uimakouluja ja tanssia, päivä- ja yöleirejä, päiväretkiä, askartelu- ja kokkikerhoja, kesänuokkareita, kuvataidetta sekä kädentaitoja. Ilmoittautumisaika vaihtelee järjestäjän mukaan.

Pääosa kursseista ja leireistä on maksullisia, mutta joukossa on myös ilmaista puuhaa.

Kesäfiilis-tarjonta löytyy Oulun kaupungin verkkosivuilta Fiilis-sivulta. Sivulle on koottu kaikki kurssit, leirit ja muut tapahtumat yhteen tiedostoon, jonka voi halutessaan tulostaa. Samalta sivulta pääsee myös hakukoneeseen, jolla voi hakea itseä kiinnostavaa toimintaa erilaisten hakukriteerien avulla.

Oulun kaupunki julkaisee Kesäfiiliksen jo 46. kerran.

Kesäfiilis löytyy tästä linkistä osoitteesta: ouka.fi/fiilis