Pahan mielen runotapahtuma valloittaa nyt Kaijonharjun

Kaijonharjun yhteisötila Kaijontupa sijaitsee Kalevalantie 5:ssä.

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Perjantaina 13. toukokuuta käynnistyy Kaijonharjun yhteisötila Kaijontuvalla Pahan mielen runoilta 2, jossa yleisö pääsee illan esiintyjien jälkeen lavalle lukemaan omia tekstejään.

Ennen open mic -osuutta omia runojaan lukee Elaine- ja Nikamat-yhtyeissä vaikuttava Sonja Kaisanlahti. Sonja Kaisanlahti valittiin esiintymään Pahan mielen runojen ensimmäisen esiintyjähaun kautta.

Tapahtuman taustalla on nimensä mukaisesti jälleen Pahan mielen runoja -tiimi, Susanne Kainto ja Anni Alper. Ensimmäinen runoilta pidettiin marraskuussa 2021. Kysyntää selvästi on, sillä suosio oli odotettua suurempi.

“Halusimme tuoda tapahtuman tällä kertaa pois baariympäristöstä ja katsoa, millaista väkeä saapuu paikalle,” kertoo Anni Alper.

“Lisäsimme myös teeman, joka on ‘paheet’. Minun, Susannen ja Sonjan tekstit tulevat käsittelemään tätä teemaa tavalla tai toisella.”

”Open miciin osallistujat voivat itse päättää, haluavatko liittää esittämänsä runot kyseiseen teemaan. Kaikenlaiset tekstit ovat tervetulleita”, sanovat järjestäjät.

Pahan mielen runoilta Kaijontuvalla (Kalevalantie 5) perjantaina 13.5. kello 18:00-22:00. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lue myös