Oulun Vanhassa pappilassa kuullaan taas tarinoita laulujen takaa – ohjelmistossa muun muassa Kasmir

Syksyn taustatarinaklubeilla kuullaan muun muassa Kasmiria, Aili Järvelää (ylh. oik.) ja Nohannaa. Kuvat: Fullsteam Agency, Ulla Nikula, Warner Music Finland

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: Pasi Rytinki

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyön tuottama Taustatarinaklubi jatkuu tänä syksynä jo kuudetta vuotta. Syyskauden ohjelmistossa on niin poppia, kansanmusiikkia kuin suomiräppiäkin.

”Syksyn ohjelmistossa on nyt aivan erityisen välittömiä ja musiikkia suurella sydämellä tekeviä taiteilijoita. Aitous on hurmaavaa, ja siinä piilee varmasti klubin suurin taika. Keikan aikana olevissa haastatteluissa tullaan syksyn aikana kuulemaan monenlaisia kasvutarinoita siitä miksi ja kenelle vieraamme musiikkia tekevät”, kertoo klubin juontaja, laulaja-lauluntekijä Iina Palokangas tapahtuman tiedotteessa.

”Marraskuussa vieraana nähtävä Kasmir on tuttu lähes vuosikymmenen kesähittinä soineesta Vadelmavene-kappaleesta sekä monien muiden artistien kappaleiden tekijätiimeistä. Kasmirin keikka Taustatarinaklubilla on osa Oulugospel-festivaalia. Erityisen innoissani olen myös laulaja-lauluntekijä Nohannan esittelystä oululaisille, Palokangas sanoo.

Taustatarinaklubi syksyllä 2022

  • Su 4.9. Nohanna
  • Su 9.10. Stepa
  • Su 6.11. Kasmir
  • Su 11.12. Aili Järvelä

Vanhan pappilan (Asemakatu 6) ovet avataan yleisölle keikkapäivinä klo 15.40. Keikat alkavat klo 16.