Osallistuvan budjetoinnin äänestys alkaa jälleen – oululaiset saavat päättää 70 000 euron kohtalon

Hiukkavaaraan saatiin viime vuonna uusi nuotiopaikka. Kuvassa Kestävän kehityksen keskuksen hanketyöntekijä Antti Kostamo, hankepäällikkö Satu Mörsäri ja työntekijä Jenni Moilanen. Kuva: arkisto/Petri Isoniemi

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Äänestyksessä on mukana monipuolisesti ehdotuksia eri aihealueista. Mukana on muun muassa liikuntaan ja ulkoilumahdollisuuksiin, kulttuuriin ja kaupunkiympäristöön liittyviä ehdotuksia.

Kaikki äänestyksessä mukana olevat ehdotukset julkaistaan äänestyksen alkaessa budjetteineen Osallistu Oulu -sivustolla, missä myös äänestäminen tapahtuu. Äänestää voivat kaikki tänä vuonna 13 vuotta täyttävät tai sitä vanhemmat oululaiset.

Äänestäminen tapahtuu sähköisesti tunnistautumalla. Oulun kaupungin koulujen oppilaat voivat äänestää myös omilla Mpass-id-tunnuksillaan. Tarkemmat äänestysohjeet löytyvät Osallistu Oulu -sivustolta äänestyksen alkaessa.

Oulun kaupunki tukee osallistuvalla budjetoinnilla asukkaiden ehdottamien kaupungin kehittämisideoiden toteuttamista. Osallistuvan budjetoinnin tavoitteena on lisätä asukkaiden vaikuttamis- ja osallistumismahdollisuuksia sekä lisätä asukkaiden ja kaupungin yhteistä vuoropuhelua.

Lisätietoa tästä linkistä.

Lue myös