Kesäinen Jazzpatio etsii muusikkoja ja esiintyjiä avoimella haulla – haku auki helmikuun loppuun saakka

Jazzpation tulokkaat valitsee Oulun Musiikkijuhlien toinen taiteellinen johtaja Kari Ikonen (vas.).

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun Musiikkijuhlat järjestää avoimen haun kesän 2024 Oulun Musiikkijuhlien ja Jumpru Pubin kesäiselle Jazzpatiolle. Haku on auki 29. helmikuuta saakka.

Vuodesta 2016 saakka yhteistyössä järjestetyn Jazzpation kesiin on mahtunut vuosien aikana monia erilaisia jazzyhtyeitä niin Oulusta kuin muualtakin Suomesta. Myös tänä vuonna Jazzpatiolle etsitään monipuolista kattausta jazzyhtyeitä – tällä kertaa avoimella haulla.

”Jazzpation artistihaku on nyt avoinna kaikille ensimmäistä kertaa. Haluamme tietysti löytää uusia tulokkaita jazzkentältä ja tämän avoimen haun tarkoitus on edistää kaikille yhdenvertaisia mahdollisuuksia”, kertoo Oulun Musiikkijuhlien tuottaja Mira Pirttisalo.

”Tietysti toivomme hakijoiden joukkoon laadukkaita, omaperäisiä, pääasiassa paikallisia jazzyhtyeitä ja -artisteja. Meillä ei ole mitään ennakkorajoitteita”, hän lisää.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana. Päätöksistä vastaa Oulun Musiikkijuhlien toinen taiteellinen johtaja, pianisti, säveltäjä ja moogisti Kari Ikonen.

Yleisölle maksuttomia Jazzpatioita järjestetään tulevana kesänä 2024 kesätiistaisin kesäkuun alkupuolelta elokuun alkuun sekä Taiteiden Yönä torstaina 15. elokuuta Jumpru Pubin patiolla.

Hakuaika Jazzpatiolle päättyy 29. helmikuuta.

Lisätietoja hausta ja linkki hakulomakkeeseen löytyy Oulun Musiikkijuhlien verkkosivuilta www.omj.fi.