Oulun talousneuvola jatkaa vuoden loppuun

Talousneuvolalle on ollut tarvetta, joten sen toimintaa on päätetty jatkaa. Kuva: kaupungin kuva-arkisto

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Saadun kokemuksen ja asiakkailta saadun välittömän palautteen perustella, taloudellisella ohjauksella ja neuvonnalla on saatu ihmisten tilanteisiin apua. Palvelua käyttäneiden asiat ovat olleet moninaisia, juuri sellaisia, johon tämä palvelu on tarkoitettu.

Oulun kaupunki kannustaa jatkossakin ihmisiä hakemaan apua jo varhaisessa vaiheessa, jos oma taloudellinen tilanne huolestuttaa. Oli huoli voi suuri tai pieni, kuntalaisia kehotetaan ottamaan yhteys matalan kynnyksen talousneuvolaan. Siellä voidaan yhdessä miettiä ratkaisua tukalaan tilanteeseen. Palvelua saa nimettömänä ja ilman ajanvarausta.

Talousneuvolan asiantuntijoina toimivat sosiaaliohjaaja/sosiaalityöntekijä, talous- ja velkaneuvoja, ulosottoviranomainen sekä Kelan virkailija, jotka kaikki ovat tavattavissa joka toinen torstai klo 13 – 16 Hallituskatu 36:ssa Business Aseman tiloissa. Seuraava aika on kuluvan viikon torstaina klo 13-16.

Yhteyttä voi ottaa puhelimitse numerosta 040 191 7225 tai kuntalainen voi jättää yhteydenottopyynnön sähköpostilla osoitteeseen talousneuvola@ouka.fi

Lisätietoja Talousneuvolan nettisivuilta

Lue myös