Miten kaupunkiliikenne ohjautuu jatkossa Oulun keskustassa – kaupunkilaisille avoin keskustelutilaisuus

Liikenteen sujuminen on monimutkainen juttu. Sitä on mahdollista tulla pohtimaan tiedotustilaisuudessa 13. lokakuuta yhdessä kaupungin virkamiesten kanssa. Kuva: arkisto/Sanna Krook

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Miten tulevaisuudessa Oulun keskustan liikennevirtoja ohjaillaan tai ruuhkasumppuja vältellään? Miten henkilöauto- ja joukkoliikenne niveltyvät yhteen ja kevytliikenne ohjautuu kaiken keskellä. Näitä on pohdittu Oulun kaupungilla jo pitkään ja nyt suunnitelmia tuodaan kaupunkilaisten nähtäville.

Suunnitelmassa on selvitetty nykytilannetta ja tutkittu eri vaihtoehtoja. Kehitystyö on nyt loppuvaiheessaan ja liikenneverkon muutoksista on tehty useita suunnitelmaluonnoksia. Niitä esitellään tiedotus- ja keskustelutilaisuudessa 13. lokakuuta kello 17 alkaen.

Tilaisuuteen voi osallistua joko paikan päällä kaupungin Ympäristötalossa kahvila Leetassa, osoite Solistinkatu 2 tai etänä Teams-yhteydellä.  

Hankkeeseen liittyvää aineistoa löytyy kaupungin sivulta. Tiedotus- ja keskustelutilaisuuden aineisto ja etäyhteyslinkki ladataan kotisivulle tilaisuutta edeltävänä päivänä.