JHL:n lakko näkyy maanantaina ulkoliiikuntapaikoilla

JHL:n työnseisaus sulkee maanantaina ulkoliikuntapaikkojen pukuhuone- ja wc-tilat. Heinäpään palloiluhalli on kiinni maanantain ajan. Kuva: Pasi Rytinki

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: Pasi Rytinki

Jaa sosiaalisessa mediassa:

JHL protestoi työnseisauksellaan Oulun kaupungin suunnitelmia ulkoistaa osa Oulun Infra -liikelaitoksen toiminnasta. Asiaa käsitellään maanantai-iltana Oulun kaupunginvaltuuston kokouksessa. Kaupunginhallitus esittää valtuustolle kaupungin infrarakentamisen sekä katu- ja viheralueiden kunnossapidon ulkoistamista. 

JHL:n ilmoituksen mukaan työtaistelu kestää vuorokauden ajan ja päättyy maanantaina 22. toukokuuta puoliltaöin. Työtaistelun piiriin kuuluvat kaikki Oulun Infra -liikelaitoksen työtehtävät. Lakon ulkopuolelle on rajattu viranhaltijat ja tukityöllistetyt.

Kaupungin ulkoliikuntapaikkojen pukuhuoneet ja wc-tilat eivät ole maanantaina käytössä. Heinäpään palloiluhalli on kiinni maanantaina. Vuorojen käyttäjille tiedotetaan asiasta erikseen.

Oulun kaupungin mukaan JHL:n työtaistelu on laiton.  Kaupungin mukaan työtaistelutoimi kohdistuu työehtosopimukseen työrauhan voimassa ollessa.

 

 

Lue myös