Me itte -hanke vahvistaa rohkeutta ja itseohjautuvuutta

Hankkeella halutaan tukea hyvinvointipalvelujen työntekijöiden ja tiimien työhyvinvointia. Kuva: kaupungin kuva-arkisto

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Hankkeessa pyritään lisäämään henkilöstön ja tiimien itseohjautuvuutta sekä vahvistamaan työntekijöiden uskallusta ja rohkeutta tehdä työssään ratkaisuja itsenäisesti ja vahvistaa tiimien toiminnallisuutta.

Hanke tukee työntekijöiden ja tiimien työhyvinvointia. Henkilöstön rekrytoimiseksi on tärkeää lisätä työn ja työnantajan veto- ja pitovoimaisuutta.

Kotihoidosta suun terveyteen

Hankkeen lähtökohtana on osallistuvien yksiköiden haasteet, rakenteelliset muutokset sekä toimintamallien nykytilanne. Koulutus- ja valmennustilaisuudet sekä yhteiset työpajat järjestetään ensi helmikuuhun mennessä. Hankkeen onnistumista mitataan lähtötilanne- ja seurantakartoituksessa.

Koulutukseen osallistuu kaiken kaikkiaan 69 hoitajaa kotihoidosta ja 55 eri ammattiryhmien edustajaa suun terveydenhuollosta sekä johtotehtävissä olevia henkilöitä. Kouluttajana toimii Valmennustrio.

Me itte on osa Työelämän kehittämisrahaston KEVA-hanketta ja Oulun kaupunki on verkostoitunut Pohjois-Suomessa Kirkon palvelukeskuksen ja Sotkamon kunnan kanssa.