Siirry suoraan sisältöön

Harrastamisen aarrearkkuun ilmoittautuminen Oulun peruskoululaisille avautuu 22. elokuuta

22.8.2022

Harrastamisen aarrearkku tarjoaa Oulun peruskoululaisille maksutonta harrastustoimintaa koulupäivän aikana. Ilmoittautuminen syksyn toimintaan avautuu 22. elokuuta. Toiveena on, että jokainen lapsi ja nuori löytää itselleen mieluisan harrasteryhmän. Kerhot pohjautuvat lasten ja nuorten toiveisiin.

Koululaiset ja heidän huoltajansa voivat etsiä verkosta omalla koululla tarjolla olevat kerhot. Kerhoihin myös ilmoittaudutaan samalla sivustolla. Harrastukset käynnistyvät 5. syyskuuta alkaen.

Neljä alueellista harrastuskoordinaattoria työskentelee oman alueensa kouluilla ja kehittää toimintaa. Heidän lisäkseen alueen yhteisöt, seurat ja muut toimijat ovat tiiviissä yhteistyössä ohjaajina ja toimijoina.

Harrastamisen aarrearkun tarjonta laajenee syksyn mittaan, sillä toimintaan saadaan neljän harrastuskoordinaattorin lisäksi kaksi harrasteohjaajaa: liikunnanohjaaja ja tanssinopettaja. He kaikki kiertävät kouluilla ohjaamassa sekä kertomassa harrastustoiminnasta ja innostamassa lapsia mukaan toimintaan.

”Tällä hetkellä ryhmiä on tarjolla yhteensä 153 eri puolilla kaupunkia, ja uusia ryhmiä tulee tarjolle syksyn mittaan. Harrastustarjontaa kannattaakin seurata säännöllisesti”, projektipäällikkö Irene Räty kertoo.

Harrastamisen aarrearkun tarjontaan voi tutustua Harrastamisen aarrearkun verkkosivujen kautta: www.ouka.fi/harrastamisen-aarrearkku.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Harrastamisen aarrearkku yrittää houkutella mukaan erityisesti niitä koululaisia, joilla puuttuu oma harrastus kokonaan. Kuva: arkisto

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta