Tavataan joulupuuron äärellä – asukastuvat eri puolilla Oulua järjestävät jouluisia tapahtumia

Joulupuuron ääressä voi vaikka keskustella ikuisuuskysymyksestä, kuuluuko annos nauttia voisilmän vai kanelin kera. Kuva: Mostphotos

Uutiset

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Kellon asukastuvalla lauletaan joululauluja ja kahvitellaan sunnuntaina 4. joulukuuta kello 16. Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Kellon kyläyhdistyksen kanssa. Laulattajana toimii iskelmälaulaja Tiina Pitkänen. Lisäksi Kellossa järjestetään työttömien ja vähävaraisten jouluateria 21. joulukuuta. Aterialle mahtuu 50 henkilöä. Asukastuvan asiakkaiden ja henkilökunnan yhteinen joulupuurotilaisuus on 22. joulukuuta kello 11–13.

Kellon asukastuvalla voi osallistua myös joululahjakeräykseen vähävaraisille lapsille. Keräys toteutetaan kaupungin perhepalveluiden kanssa.

Puolivälinkankaan suuralueen asukastuvalla järjestetään suosittu joulupuurotilaisuus. Lisäksi Artturintuvalla tarjotaan joululounas kahtena päivänä hieman ennen joulua. Tarkemmat tiedot näistä tapahtumista saat osoitteesta artturintupa.net.

Tuiran asukastuvalla Tuirakassa voi tehdä jouluisia ostoksia joulumyyjäisissä, ja lisäksi tuvalla herkutellaan joulupuurolla ja lauletaan joululauluja. Varmista ajankohdat osoitteesta tuirakas.fi.

Tutustu oman alueesi tapahtumiin asukastupien verkkosivuilla ja somekanavissa. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta ouka.fi/oulu/yhteisotoiminta/asukastuvat.