Hae matkavinkit Janne Katajan seurassa – Matkailu kylässä -tapahtuma tuo Oulun seudun kohteet Rotuaarille

Tapahtuman juontaja, näyttelijä Janne Kataja pitää huolen siitä, että päivä on täynnä iloista tunnelmaa ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Kuva: Visit Oulu

Uutiset

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Kaikille avoin tapahtuma tarjoaa tilaisuuden tutustua Oulun alueen matkailun antimiin Raahesta Syötteelle. Janne Katajan juontaman päivän aikana yleisö pääsee tapaamaan Rotuaarilla alueen matkailutoimijoita, hakemaan talteen matkaideoita ja -tarjouksia sekä osallistumaan lukuisiin arvontoihin, joissa palkintoina on lahjakortteja Oulun seudun matkailuelämyksiin.

”Matkailu kylässä -tapahtuman tarkoituksena on näyttää, miten paljon tällä alueella on nähtävää ja koettavaa. Sokeudumme helposti itse kaikelle sille, mitä läheltämme löytyy, ja haluammekin tapahtuman myötä herätellä oululaisia huomaamaan tämän alueen upeita matkailukohteita ja lähimatkailun mahdollisuuksia”, kertoo Oulun Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari tapahtuman taustoista.

”Toivomme, että oululaiset innostuvat kotiseudustaan tapahtuman myötä uudella tavalla ja lähtevät ylpeinä markkinoimaan Oulua koto-Suomessa ja maailmalla yhdessä”, hän lisää.

Myös sviittiin pääsee kurkkaamaan

Sunnuntaipäivän aikana Rotuaarin alueella on paikalla tavattavissa Oulun seudun matkailutoimijoita, mukaan lukien aktiviteetti-, majoitus- ja elämyspalveluiden tarjoajia. Yleisö pääsee tutustumaan tapahtumassa Oulun ja lähialueiden vapaa-ajan mahdollisuuksiin.

Esittelyssä on esimerkiksi Oulun teatterin ohjelmisto, Syötteen huskyja ja Kempeleen Zemppi-areena, Sea Oulu sekä suklaatehdas ChocoSomnian toiminta. Iltapäivällä kello 14-15 ohjelmassa on Kurkkaa sviittiin! -tapahtuma, jonka aikana yleisö pääsee kurkistamaan Original Sokos Hotel Arinan uusiin sviitteihin.

Aina voi voittaa

Rotuaarin näytöllä nähdään lisäksi videoita Oulun ja lähialueen matkakohteista ja tapahtumassa järjestetään päivän mittaan lukuisia arvontoja, joissa palkintoina on lahjakortteja esimerkiksi alueen hotelleihin, ravintoloihin ja aktiviteetteihin.

Matkailu kylässä -tapahtumassa ovat mukana muun muassa Visit Oulu & Oulun matkailuneuvonta, Syöte, Rokua UNESCO Global Geopark, Visit Raahe, Visit Kempele, Visit Ii, Nallikari – By the Sea (Nallikari Lomakylä, Finnaction, ProDine Nallikari ravintola + Bistro&Bakery, Oulu Safaris), Sea Oulu, ChocoSomnia, Naturest, Oulun teatteri, Tonttu Tärmön Paja, GreenStar Hotels, Original Sokos Hotel Arina, Park Hotel Liminka, Lappis ja Kaleva.

Matkailu kylässä -tapahtuma-alue on auki Rotuaarilla sunnuntaina 3.9.2023 klo 9-17.