Tapahtumia Oulussa ja Oulunsalossa – Pohjois-Pohjanmaan partiolaiset kutsuvat kaikkia tutustumaan omaan harrastukseensa

Partiossa tehdään yhdessä kaikkea luontoon liittyvää ja siellä saa usein myös hyviä ystäviä. Kuva: Suomen Partiolaiset

Luonto & ympäristö

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Pohjanmaalla, Pohjois-, Keski- ja Etelä-Pohjanmaalla toimii yhteensä 79 aktiivista suomenkielistä partiolippukuntaa. Partiotoiminta on kaikille avoin harrastus kieleen, uskontoon ja taustaan katsomatta. Useimmissa lippukunnissa eli partion paikallisyhdistyksissä partiotoiminta tapahtuu joko suomeksi tai ruotsiksi, mutta joillain lippukunnilla on myös englanninkielisiä ryhmiä. Partiotoiminta sopii hyvin myös erityistä tukea tarvitseville.

Useita tapahtumia tulossa

Oulussa partioon voi tutustua maanantaina 28. elokuuta kello 18 Kastellissa sekä Metsokankaalla. Kokkopartio avaa kokoontumistilansa ovet Kastellin kirkolla, ja ohjelmassa on partiorata. Kelopoikien esittäytyvät Metsokankaan urheilukentän viereisellä laavulla. Luvassa on makkaranpaistoa sekä ohjelmaa lapsille ja aikuisille.

Keskiviikkona 30. elokuuta järjestetään Koskiveikkojen Partiopuuska Tuirassa kello 17. Tapahtumapaikkana on Tukkisaaret, kokoontuminen Tukkisaarenkujan päässä. Luvassa on partioon tutustumista ja lättyjen syöntiä nuotiolla.

Oulunsalon Norret esittelevät partioharrastusta torstaina 31. elokuuta kello 17.30 kauppakeskus Kapteenin pihalla kirjaston päädyssä ja Kiimingin Virkkujen syksyn aloitustapahtuma järjestetään maanantaina 28. elokuuta kello 18 Suvelan leirikeskuksella.

Limingan Niittykärpät esittelivät toimintaansa jo keskiviikkona 23. elokuuta 18 Rantakylän hiihtostadionilla. Lisäksi avoimia tapahtumia järjestetään lisäksi Ruukissa, Sievissä, Pudasjärvellä, Raahessa ja Siikajoella.

Lisätietoja tapahtumista osoitteessa pohjanmaa.partio.fi/partiopuuska. Lähilippukunnan voi etsiä osoitteessa partio.fi/lippukuntahaku.