Oululaisille toinen tunnustuspalkinto Urheilugaalassa: Oulun Voimisteluseura on Vuoden urheiluseura 2021

Laventeli-joukkue on hallitseva tanssillisen voimistelun cup-kokonaiskilpailun voittaja 16-19 -vuotiaiden sarjassa. Osa jäsenistä on voimistellut yhdessä alle kouluikäisestä alkaen. Kuva: Riitu Ruokamo

Liikunta & terveys

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun Voimisteluseuran valinnan teki Suomen Olympiakomitean kokoama asiantuntijaraati ja tänä vuonna valintakriteereinä olivat turvallinen toimintaympäristö ja yhdenvertaisuus. Ehdokkaina olivat myös Porin Ässät ja Espoon Jäätaiturit.

Kiitospuheessa seuran puheenjohtaja Eeva-Leena Ylimäki huomioi seuratoimijat, Voimisteluliiton ja Oulun kaupungin.

”Kiitos seuran pitkästä ja pitkäjänteisestä työstä, jota olemme tehneet. Kiitos Voimisteluliitolle, joka nimesi meidät ehdokkaaksi ja näki toimintamme kriteerien arvoisena. Erityiskiitos seuramme valmentajille, ohjaajille ja apuohjaajille. Nämä tahot ovat niitä, jotka toteuttavat turvallista toimintaympäristöä ja yhdenvertaisuutta harjoituksissa ja voimistelusalilla”, Ylimäki kiitti palkintostipendin saamisen jälkeen.

Oulun Voimisteluseura ry (OVOS) on perustettu 1930. Seuran päälajeja ovat tanssi ja tanssillinen voimistelu ja yleistä on, että harrastajat ovat olleet mukana toiminnassa lapsesta alkaen. Viime vuosina seuran joukkueet ovat niittäneet menestystä Suomen Voimisteluliiton valtakunnallisissa kilpailuissa.

Lue myös