Uusi virtuaalinen ilmakitaratuote markkinoille – opi mestareilta kuinka ilmakitaraa soitetaan

Virtuaalinen Air Guitar Party at Home opettaa soittamaan ilmakitaraa kansainvälisten huippuosaajien avulla. Mukana myös Oulun oma virtuoosi Aapo Rautio.

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Seremoniamestareina toimivat ilmakitaransoiton maailmanmestarit Eric Mean Melin Melin, Justin Nordic Thunder Howard ja Matt Airistotle Burns Yhdysvalloista, Aline The Devil’s Niece Westphal Saksasta, sekä TalentSuomi-ohjelmastakin tuttu Aapo Rautio. Ilmakitaraliikkeiden opettelun lisäksi osallistujat voivat luoda omat ilmakitarahahmonsa sekä järjestää omat kisat.

Englanninkielinen Air Guitar Party at Home on suunnattu kotimaan lisäksi kansainvälisille markkinoille. Tuote sopii ohjelmaksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin niin ystäväporukoille ja perheille, kuin vaikka opiskelijatapahtumiin tai työpaikan virkistyspäiviin.

”Tuote on luotu kansainvälisessä yhteistyössä viidellä eri aikavyöhykkeellä. Olemme hyödyntäneet projektissa muun muassa palvelumuotoilua ja oppineet paljon uutta. Odotan innolla, että tuote houkuttelee uusia ihmisiä ilmakitaransoiton ihmeelliseen maailmaan”, kertoo tuottaja Hanna Ikonen.

Tuotteen kehittämistyötä on ollut tukemassa Business Finland sekä TechArt-hanke.