Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikot vauhtiin huomenna

Festivaalin avaa 3.–9. toukokuuta vietettävä Virtuaaliviikko, jolloin uutta ohjelmaa julkaistaan viikon jokaisena päivänä.

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Osittain virtuaalisesti toteutettava festivaali tuo paitsi Ouluun myös ihan kaikkialle kirjailija- ja kuvittajavieraita, näyttelyelämyksiä, sanataidepajoja, esityksiä, konsertteja, asiantuntijapuheenvuoroja – ja paljon muuta.

Festivaalin avaa 3.–9. toukokuuta vietettävä Virtuaaliviikko, jolloin uutta ohjelmaa julkaistaan viikon jokaisena päivänä. Virtuaaliviikon huikea kokonaisuus on yleisölle täysin maksuton. Kunkin päivän ohjelma on katsottavissa ValveLiven Youtube-kanavan kautta ja säilyy nähtävissä seitsemän päivän ajan. Ohjelmaa voi siis seurata niin kotoa, koulusta, päiväkodista, mummolasta, kahvilasta, työpaikalta – ja juuri siihen aikaan kuin itselle tai omalle porukalle parhaiten sopii.

Festivaalivuoden 2021 vuoden kuvittaja on Jenny Lucander, jonka oma kuvitusnäyttely nähdään Oulussa keväällä. Tänä keväänä Lumotut sanat tuo Ouluun myös Unikudelmia-taidemaailman, joka on festivaalin ikioma tuotanto vuodelta 2017. Kotiinpaluun kunniaksi Unikudelmiin rantautuu uusia kirjoja ja uusia taideteoksia.

Tutustu festivaaliohjelmistoon tästä linkistä