Oulu-opisto kutsuu harrastamaan ja oppimaan – ilmoittautuminen kursseille on meneillään

Oulu-opistossa on tuttuun tapaan tarjolla monipuolisia liikunnan ja taitoaineiden kursseja. Kuva: Oulu-opisto

Koulutus

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulu-opisto on kaiken ikäisten harrastus- ja opiskelupaikka, joka järjestää kursseja eri puolilla Oulua ja myös verkkokursseina. Opisto myöntää osalle kursseista opintoseteliavustusta senioreille, eläkeläisille, työttömille ja maahanmuuttajille sekä saamenkieliseen tai viittomakieliseen opetukseen osallistuville. Jo käynnistyneille kursseille voi pääsääntöisesti ilmoittautua pitkin lukuvuotta, mikäli niillä on tilaa.

Tarjolla on muun muassa lukuisia kursseja kehonhuoltoon, joogasta shindoon ja seniorijumppaan. Kädentaitoja voi harjoittaa esimerkiksi kirjansidonnan tai ryijyompelun parissa.

Teknisen käsityön kursseista löytyy tarjontaa niin taontaan kuin polkupyörän sähköistykseen ja keväthuoltoon. Jos tanssijalkaa vipattaa, kannattaa kokeilla karnevaalisamban tai twerkkauksen tiiviskurssia.

Laaja kurssitarjonta on esitelty kokonaisuudessaan osoitteessa opistopalvelut.fi/oulu, ja kursseille ilmoittaudutaan sähköisesti kyseisessä osoitteessa. Mikäli se ei ole mahdollista, voi ilmoittautua myös puhelimitse soittamalla opiston asiakaspalveluun, numeroon 050 316 6729 tai 050 410 4010.

Ilmoittautua voi myös asioimalla opiston toimistolla Pohjankartanossa.