Taas etsitään Tonnin ideoita, joilla elävöitetään kaupunkia

Viime vuonna yksi Tonnin idea -kilpailun palkituista oli Joonas Söderholmin ideoima Monipuolinen kaupunkitila Rotuaarilla. Kuva: Pasi Rytinki / arkisto

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: Pasi Rytinki

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Kilpailuraati valitsee enintään kolme voittavaa ideaa. Kunkin voittaneen idean keksijä saa käyttöönsä 1000 euroa ideansa toteuttamiseen. Summa tulee käyttää ainoastaan ideasta syntyviin kustannuksiin, eikä siitä voi maksaa palkkaa tai muuta korvausta ideaa toteuttavalle taholle.

Ideoita voi lähettää 31. heinäkuuta asti. Ideointiin voivat osallistua kaikki oululaiset, yksin tai ryhmässä. Yhden osallistujista on oltava täysi-ikäinen, ja idea tulee pystyä toteuttamaan yksilön tai ryhmän omilla resursseilla.

Hakemuksessa on hyvä kertoa, mitä idealla tavoitellaan ja mitä lisäarvoa se toisi Oulun asukkaille sekä kuinka projekti toteutettaisiin vuoden loppuun mennessä tuhannen euron puitteissa.

Hakemuksessa on myös syytä ottaa huomioon resursointi eli ovatko ideat ja tavoitteet realistisia suhteessa työmäärään, kuinka projektia mahdollisesti markkinoidaan tai viestitään sekä onko idea toteutettavissa myös Oulun ulkopuolella.

Lisätietoja Oulun kaupungin sivuilta.

 

 

 

Lue myös