Oulun entinen kaupunginjohtaja Päivi Laajala aloitti konsulttiyhtiö Milttonilla vaikuttajaviestinnän asiantuntijana

Päivi Laajalan virkakausi Oulun kaupunginjohtajana päättyi keväällä. Nyt hän on siirtynyt konsulttiyhtiö Milttonin palvelukseen. Kuva: Sanna Krook / arkisto

Julkaistu: Kirjoittaja: Pasi Rytinki

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun edellinen kaupunginjohtaja, aiemmin muun muassa valtiovarainministeriön kunta- ja aluehallinto-osaston ylijohtajana toiminut Päivi Laajala on siirtynyt Milttonille vaikuttajaviestinnän johtavaksi asiantuntijaksi 8. toukokuuta alkaen.

Pohjoismainen konsulttitalo Miltton on Suomen suurimpia ja tunnetuimpia viestintään, markkinointiin, johtamiseen ja vaikuttamiseen erikoistuneita yhtiöitä, joka työllistää yli 400 eri alojen asiantuntijaa.

Milttonin tiedotteen mukaan Laajala vahvistaa yrityksen osaamista kuntien, valtionhallinnon ja hyvinvointialueiden osalta erityisesti hallintoon, talouteen ja johtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Laajala puolestaan toteaa julkisen ja yksityisen talouden painivan tällä hetkellä monien haasteiden kanssa.

”Niin talouden tilanne, peruspalvelujen kasvava tarve ja maahanmuutto kuin maailmanlaajuiset kehityskulut kuten ilmastomuutos, Venäjän hyökkäyssota kuin digitalisaatiokin pakottavat hakemaan ratkaisuja. Suomi eriytyy nopeasti. Miltton voi tarjota osaamista ja asiantuntemusta työn tueksi niin julkiselle, yksityiselle kuin kolmannellekin sektorille”, Laajala sanoo Milttonin tiedotteessa.