Mun Oulu jää kesätauolle ja palaa jälleen elokuussa: Mukavaa kesää kaikille!

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: Carita Forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Jälleen on tullut aikaa levähtää ja vetää henkeä tulevaa talvea varten. Mun Oulu jää kesätauolle juhannusaattona 21. kesäkuuta ja palaa linjoille jälleen maanantaina 5. elokuuta.

Oulun kaupungin viestintäosasto perusti Mun Oulu -verkkolehden ystävänpäivänä helmikuussa 2020. Lähtöajatuksena oli palvella kaupunkilaisia viestinnällisesti entistä paremmin. Tavoitteena oli tehdä uutisia ja juttuja lämpimällä sydämellä Oulusta. Näin tehdään edelleen ja se on otettu lämpimästi vastaan.

Pelkästään Facebook-ryhmäämme on lyhyessä ajassa kerääntynyt yli 12 000 seuraajaa, ja yksittäiset päivitykset ovat tehneet ennätyksiä parintuhannen tykkäyksillä. Kiitos niistä ja asiallisesta keskustelusta.

Tänä keväänä olemme myös tehneet verkkolehden uusia ennätyksiä: yhden viikon aikana Mun Oulu on kerännyt lähes 40 000 lukijaa. Luvut kertovat, että Mun Oulun hyville uutisille on edelleen kasvavaa tilausta, ne myös kaikuvat kauemmaksikin. Toteutamme neljän P:n tehtävää: olemme positiivinen, paikallinen, palveleva ja paikkansapitävä. Samat kulmakivet pidämme mielessämme jatkossakin.

Näillä eväin, Mun Oulu palaa linjoille 5.  elokuuta tekemään lisää uutisia lämpimällä sydämellä – kaikille oululaisille ja oulunmielisille.

Mun Oulu toivottavaa kaikille lepoa ja rauhaa, sekä älylaitteetonta kesää!

Mun Oulun toimitus