Miten Oulu tukee hyvinvointiamme? Katso suora lähetys Oulu10:n keskustelutilaisuudesta kello 18 alkaen!

Hyvinvointialueuudistuksessa kunnan vastuulle jääviä palveluita ovat myös liikuntapaikat. Kaupunki kutsuu oululaiset keskustelemaan kaupungin hyvinvointitehtävästä asukkailleen. Kuva: Harri Tarvainen

Julkaistu: Kirjoittaja: Pasi Rytinki

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Kaikille avoin tilaisuus järjestetään torstaina 12.1. klo 18 alkaen Oulu10:n ala-aulassa (Torikatu 10). Oululaiset ovat tervetulleita paikan päälle tai voivat seurata keskustelua etänä. Tilaisuus striimataan suorana yllä olevasta linkistä sekä Mun Oulun Facebook-livenä.

Paneeli pureutuu ajankohtaiseen

Tilaisuuden paneelikeskustelussa vastataan ajankohtaisiin kysymyksiin, kuten miten hyvinvointiin sijoitetut resurssit jaetaan eri kohderyhmille ja miten ehkäisemme yksinäisyyttä eri väestöryhmissä. Kun palvelut ovat verkossa tai tekijöitä ei riitä, onko hyvinvointiteknologia ratkaisu?

Paneelissa ovat keskustelemassa oululaislähtöinen kirjailija ja muusikko Miki Liukkonen, Oulun yliopiston työelämäprofessori Mika Niemelä, Oulun kaupungin vanhusneuvoston jäsen Sirkka-Liisa Mikkonen sekä hyvinvointialue Pohteen toimialuejohtaja Leena Mämmi-Laukka.

Tilaisuuden tavoitteena on saada näkemyksiä ja auttaa muodostamaan kokonaiskuvaa Oulun kaupungin hyvinvointitehtävästä asukkailleen uudessa monien toimijoiden verkossa.

 

Ohjelma Oulu10:n ala-aulassa:

  • 17.30 Kahvitus
  • 18.00 Tilaisuuden avaa Mika Penttilä, sivistys- ja kulttuurijohtaja
  • 18.10 Paneelikeskustelu
  • 18.55 Oululaisten ääni – Ajatuksia, kysymyksiä, toiveita ja ideoita hyvinvoinnin edistämiseksi kunnassa
  • 19.05 Paneelikeskustelu jatkuu
  • 19.35 Yhteenveto – Mitä olemme kuulleet? Miten tästä eteenpäin? Susa Vikeväkorva, Hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntalautakunta (pj.)
  • 19.45 Tilaisuus päättyy