Kaupunginjohtaja Seppo Määttä kiertää Oulua kuudessa eri paikassa kesäkuussa

Sepon kesäkiertueella on myös kuntalaisille tarjolla kahvia ja pientä purtavaa sekä leppoisia jutteluhetkiä uuden kaupunginjohtajan kanssa. Kuva: Juuso Haarala

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Sepon kesäkiertue toteutetaan yhdessä kaupungin yhteisötoiminnan ja paikallisten yrittäjäyhdistysten kanssa. Kuntalaisille on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa sekä leppoisia jutteluhetkiä uuden kaupunginjohtajan kanssa.

”Alku Oulun kaupunginjohtajana on ollut tiivis ja olen tavannut paljon sidosryhmiä, kuten järjestöjä, yrityksiä ja kaupungissamme vierailleita delegaatioita. Kesällä haluan tutustua tarkemmin sidosryhmistä tärkeimpään eli kuntalaisiin. Ja nimenomaan siellä, missä he asuvat ja liikkuvat ja siksi lähdemme tällaiselle mukavalle minikiertueelle”, kaupunginjohtaja Seppo Määttä kertoo.

Luottamushenkilöitä mukana

Sepon mukana kiertää 20. kesäkuuta myös kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mirja Vehkaperä ja 28. kesäkuuta sekä Vehkaperä että tuleva kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jarmo Husso.

”On erittäin tärkeää, että kuntalaiset pääsevät juttelemaan myös johtavien luottamushenkilöiden kanssa. Heillä on kiireitä, kuten ensimmäisen keikan kohdalla suurten kaupunkien luottamushenkilöiden tapaaminen, mutta onneksi aikaa löytyi osaan kiertueesta”, Määttä kiittelee.

Syksyllä kaupunginjohtaja Määtän suunnitelmissa on tavata kuntalaisia ainakin Oulu Kylässä -tapahtumassa Kuusisaaressa. 

Sepon kesäkiertueen paikat ja aikataulu:

  • Torstaina 8.6. klo 12-14, Ylikiimingin asukastupa (entinen kunnantalo), tarjolla lohisoppaa ja Anne Maria Kanniainen ja Tero Vilppola soittavat haitaria, Lauluryhmä rempallaan esiintyy.
  • Torstaina 8.6 klo 15.00-16.45, Yli-Iin kirjasto, tarjolla kahvia ja sahasoittaja Sulo Räinä esiintyy.
  • Tiistaina 20.6. klo 12.00-13.30, Haukipudas, Kellon asukastupa, tarjolla rössypottua ja Kellon harmonikkaorkesteri esiintyy.
  • Tiistaina 20.6. klo 14.00-15.30, Kiimingin Syke-Talo, tarjolla kahvia ja haitaristi Veikko Aho esiintyy. Mukana kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mirja Vehkaperä
  • Keskiviikkona 28.6. klo 12.00-13.30, Oulunsalo, Kauppakeskus Kapteeni, tarjolla kahvia ja mehua.
  • Keskiviikkona 28.6 klo 14.00-16.00, Kaakkurin monitoimitalo, tarjolla makkaraa, Lare Inkala viihdyttää, mukana kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jarmo Husso ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mirja Vehkaperä.