Kauppahallin Syyspäivät alkavat torstaina 31. elokuuta – kolmipäiväisessä tapahtumassa on tarjolla herkkuja, tarjouksia ja taidetta

Kauppahallin Syyspäivillä on hallin kaikkien myyjien lisäksi mukana muun muassa neljä popup-myymälää ja taidetta. Kuva: Antti A.T. Leinonen

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: Antti Ahti Tapani Leinonen

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Torstaina 31. elokuuta käynnistyvät Kauppahallin Syyspäivät. Tapahtumaa vietetään lauantaihin 2. syyskuuta saakka. Tarjolla on muun muassa maistiaisia ja myymäläkohtaisia tarjouksia sekä taidetta. Mukana Syyspäivillä on kaikki Kauppahallin myyjät ja niiden ohella paikalla on neljä popup-myymälää.

Kauppahallin myyjiä ovat: Sisustusmyymälä Aakkoset, Kalaliike Pekuri, Kauppahallin Kahvila, Pikku Panda, Poro- ja riistamyymälä Kylmänen, Saaga Shop, Torin rieska ja pulla, Vassuska sekä Vihanneskauppa R. Hyväri. 

Toistuva konsepti

Kauppiasyhdistykselle markkinointia tekevä viestintäkonsultti ja galleristi Hanna Manninen kertoo ennakkoon Syyspäivät-tapahtumasta.

”Tarkoituksena on, että aktivoidaan ja tuodaan esille tällä tapahtumalla oululaisille Kauppahallin toimintaa. Nythän meillä on sellainen positiivinen ongelma, että Kauppahallin Kevätpäivillä oli tilaa 13:sta popup-myymälälle, mutta nyt vapaita tiloja on vain kaksi, mihin tulee lisämyyjiä täydentämään Kauppahallin tarjontaa”, Manninen taustoittaa.

Kauppiasyhdistys aikoo järjestää vastaavia tapahtumia säännöllisesti joka vuosi sekä keväisin että syksyisin. Lisäksi seuraava vastaavanlainen tapahtuma Kauppahalliin on tulossa jouluna.

Herkkuja ja taidetta

Syyspäivien neljä popup-myyjää ovat Chocoksi ja Metkatuote, jotka jakavat yhden myyntitilan, sekä heitä vastapäätä sijoittuvat Hyväkakku ja Aamucella.

”Ajatuksena olisi se, että saadaan Kauppahalliin kävijöitä ja toivottavasti näistä popup-myyjistä joku haluaa jäädä pitemmäksikin aikaa Kauppahalliin kauppiaaksi”, sanoo Manninen.

”Chocoksin ja Metkatuotteen myyntitilassa on suklaapuoti, jossa paikan päällä tapahtuma-aikana on suunnitteilla tehdä suklaata. Hyväkakulla on ensimmäistä kertaa takeaway-kakkubuffetti. Kun heidän kakkujansa yleensä tilataan kokonaisina, niin nyt voi käydä hakemassa palan kerrallaan ja maistella hyvällä omallatunnolla useampaakin makua. Aamucellalla on myynnissä vegaanisia valkosipulilevitteitä, joita voi maistella yrittäjän itse leipomilla leivillä”, Manninen jatkaa kuvaillen popup-myyjien tarjontaa.

Kauppahallin ulkopuolelle tulee myymään Minn House, jonka tarjonnassa on vietnamilaisia herkkuja, kuplateetä ja jäätelöä. Lisäksi kauppatorin marjanmyyjät ja vihanneskauppiaat ovat normaaliin tapaansa paikalla.

”Syysherkkujen ja muitten lomassa voi pysähtyä katsomaan Hanna Holopaisen taidetta. Matkailuneuvonta muuttaa syyskuussa pysyvästi kaiken toimintonsa Kauppahalliin. Heillä on ollut siellä turisti-infopiste. Nyt ennen kuin kaikki toiminnot muutetaan halliin, teemme sinne Oulu-olohuoneen, jossa voi istahtaa hetkeksi ja nauttia Hanna Holopaisen taideteoksista. Taideteoksetkin ovat sitten siinä myytävänä”, Manninen kertoo.

Kauppahallin Syyspäivistä saa lisää päivittyvää tietoa heidän Facebook– ja Instagram -sivuiltaan.

 

Oulun Kauppahallin Syyspäivät 31.8–2.9. 2023. Torstaina ja perjantaina klo 8–18 ja lauantaina klo 8–16.