Siirry suoraan sisältöön

CityLabs-festivaali tarjoaa musaa ja pullaa Rotuaarin olohuoneessa

14.6.2022

Eurooppa-yliopistoverkosto Unic järjestää parhaillaan Oulun keskustassa CityLabs-festivaalia. Perjantaina 17. kesäkuuta on tarjolla kaupunkilaisille ilmainen Uniikki Oulu -kaupunkiseikkailupeli sekä avoin olohuone ja kulttuurikahvila -tapahtuma Rotuaarilla kello 12-16. Olohuoneessa on mahdollisuus nauttia musiikista ja pullakahveista.

CityLabs-festivaali on kaikille kaupunkilaisille avoin tapahtuma, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen eurooppalaiset Unuc-yhteistyöyliopistot sekä kaupunkilaiset.

Festivaali järjestetään yhteistyössä Oulun yliopiston, Oulun kaupungin, Oulu2026-hankkeen ja Oulun Liikekeskuksen kanssa.

Tapahtumaan sisältyy kaikille avoin ja ilmainen Uniikki Oulu -kaupunkiseikkailupeli sekä avoin olohuone ja kulttuurikahvila -tapahtuma Rotuaarilla 17. kesäkuuta kello 12-16. Olohuoneessa on mahdollisuus mm. nauttia musiikista ja kulttuurikahvilan tarjoamista pullakahveista.

Mikä on Eurooppa-yliopisto Unic?

Eurooppa-yliopistot ovat EU-maiden korkeakoulujen verkostoja, jotka toimivat yhdessä opiskelijoiden, opettajien, tutkijoiden ja ympäröivien yhteiskuntien hyväksi. Eurooppa-yliopisto Unic-verkostoon kuuluu kahdeksan yliopistoa eri puolilta Eurooppaa, jotka yhdessä keskittyvät edistämään koulutusyhteistyötä sekä ratkomaan jälkiteollisten jäsenkaupunkien haasteita. Oulussa tämä muutos kytkeytyy väestönkasvuun ja uudenlaisiin kaupunkikehittämisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja festivaalista

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Tällä viikolla järjestettävä CityLabs-festivaali on kaikille kaupunkilaisille avoin tapahtuma, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen eurooppalaiset Unic-yhteistyöyliopistot sekä kaupunkilaiset. Kuva: arkisto

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta