Toppila Hoodz -tapahtuma yhteisötila Alvarissa tarjoilee soppaa musiikillisin maustein

Anniina (vas.), Elina ja Sonja Kaisanlahti muodostavat Kaisanlahti Sisters -kokoonpanon, jonka kaihoisia ja hauskoja lauluja kuullaan tapahtumassa. Kuva: Laura Leppänen

Uutiset

Julkaistu: Kirjoittaja: Henna Maria Saarenketo

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Toppila Hoodz Musaillallinen kuuluu kolmen tapahtuman sarjaan, joiden avulla tuodaan uudenlaista kulttuuritoimintaa Toppilan alueelle. Kulttuurivoimalan ja Koskelan suuralueen yhteisötupa Alvarin yhteistyössä järjestämään tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset osallistujat.

”Tapahtumien tavoitteena on yhdistää maksuton ruokailu ja kulttuurikokemus. Tämä konsepti on ollut suosittu ja toivon, että saamme jatkaa toimintaa myös ensi vuonna”, tuottaja Susanne Kainto sanoo.

Illan musiikista vastaavat Sami Heikkilä Suomen Tulli -yhtyeestä sekä trio Kaisanlahti Sisters. Lauluntekijä Heikkilän biisit kulkevat tarina edellä ja aiheet vaihtelevat rakkaudesta yksinäisyyteen ja toisinaan yölliseen kuuhun tai puuhun.

”Samilta on juuri ilmestynyt musiikkivideo ja hän tulee vetämään nyt soolokeikan. Alvarissa on myös meneillään Kulttuurivoimalan oman taidepaja Köttänän taidenäyttely”, Kainto kertoo.

Siskokset pilke silmäkulmassa

Kaisanlahti Sisters on kolmen oululaisen sisaruksen kokoonpano. Elina, Sonja ja Anniina Kaisanlahti tekevät suomenkielisiä haikeita lauluja elämän sattumuksista, unohtamatta huumoria.

”Ollaan lähdetty tekemään biisejä sillä ajatuksella, että voidaan nauraa meidän kaikille suruille ja pettymyksille niiden laulujen muodossa”, Elina kertoo.

Tapahtumalta Elina odottaa olohuonemaista tunnelmaa ja yhteisöllisyyden tunnetta.

”Tämä on huippu konsepti. Oulussa ei ihan hirveästi ole ikärajattomia musiikkitapahtumia päihteettömissä tiloissa. Tämmöiset on tosi tervetulleita ja näitä voisi järjestää lisää”, hän toteaa.

Ikärajaton ja maksuton koko perheen Musaillallinen Koskelan suuralueen yhteisötila Alvarissa perjantaina 25. marraskuuta klo 18.00–20.00.

Lue myös