Tekemistä Oulun talveen – ota vinkkikartta oppaaksesi

Talvivinkkikartan voi sujauttaa taskuun matkailuneuvonnasta BusinessAsemalta (Hallituskatu 36 B). Suomeksi ja englanniksi saatavilla olevaa karttaa pääsee tutkailemaan myös verkossa.

Uutiset

Julkaistu: Kirjoittaja: Sanna Riikka Johanna Häyrynen

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun matkailuneuvonta on koonnut talvisen Oulun menovinkit kätevään pakettiin. Visuaaliselta kartalta löytyy monenmoista vinkkiä talviseen tekemiseen keskusta-alueen lähistöllä.  

”Halusimme kivalla tavalla tuoda esiin aktiviteetteja, päiväretkikohteita, ostosmahdollisuuksia ja esimerkiksi paikkoja, joissa voi ottaa valokuvia ja bongata revontulia”, kertoo matkailuneuvoja Tarja Ikola

Karttaan on koottu myös vaikkapa usein kysytyt kirpputorit, maastopyöräily- ja fatbike-kohteet sekä vinkit lasten talvipäivään Oulussa.

Seikkailuun kotikaupungissa 

Vastaavanlaista vinkkikarttaa kokeiltiin ensimmäistä kertaa viime vuoden kesällä. Kartta sai hyvän vastaanoton sekä matkailijoiden että paikallisten keskuudessa. 

Matkailuneuvoja Ikola rohkaisee oululaisia tarttumaan karttaan: 

”Omassa kotikaupungissakin voi olla tutkimusmatkailija. Ulkoilu- ja luontokohteet ovat näinä aikoina turvallinen vaihtoehto viettää vapaa-aikaa ja tutustua samalla kaupungin tarinoihin.”

Tutustu Talvivinkit Ouluun 2020–2021 -karttaan verkossa.  

Hae oma karttasi matkailuneuvonnasta BusinessAsemalta (Hallituskatu 36 B).  Avoinna maanantaista perjantaihin klo 8–16.

Karttoja saa myös esimerkiksi Luupin kohteista, Valveelta ja Oulu10:stä. 

Lue myös