Pohjoinen hiljaisuus palkittiin maailmalla

Maailman pienimmät, oululaiset vastameluluurit, ovat myynnissä jo yli 20 eri lentoyhtiöllä ja lentokentällä. Kuva: QuietOn.

Uutiset

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Kansainvälisen asiantuntijaraadin myöntämä DFNI Frontier Award on maailmanlaajuisesti yksi tärkeimmistä matkustajamyyntiin keskittyvien tuotteiden palkinnoista, ja tämänkertainen voitto on ensimmäinen, joka tuli suomalaiselle tuotteelle. Palkinto myönnettiin oululaisyritykselle DFNI Frontier -gaalassa Singaporessa tiistai-iltana 12. toukokuuta.

DFNI Frontier Awards on alan johtava vuosittain järjestettävä tilaisuus Singaporessa Tax Free World Association (TFWA) Asia-Pacific -messujen yhteydessä. DFNI puolestaan on matkustukseen liittyvän vähittäiskaupan johtava uutislehti.

”Tämä palkinto on todella suuri kunnia QuietOnille ja olen erityisen iloinen positiivisesta palautteesta kuluttajilta, lentoyhtiöltä ja matkustusalan ammattilaisilta”, kertoo QuietOnin toimitusjohtaja Jussi Lemiläinen.

”Pohjoinen hiljaisuus on saanut valtavan hyvän vastaanoton, ja tuotteemme ovat myynnissä jo yli 20 eri lentoyhtiöllä ja lentokentällä. Uskomme DFNI Frontier -palkinnon korostavan QuietOn Sleep -tuotetta olennaisena matkustustarvikkeena.”

QuietOn-vastamelukorvatulpat on suunniteltu vaimentamaan matalat taajuudet, joita perinteiset passiiviset korvatulpat eivät pysty vaimentamaan, mikä mahdollistaa levon esimerkiksi lentokoneessa ja toisaalta keskittymisen työhön toimistossa tai kotona.

Lue myös