Eläinyhdistys Popopet järjestää huutokaupan eläinten hyväksi – tapahtumassa musiikkia ja hevoskärryajelua

Suurin osa huutokaupattavista tavaroista on lahjoituksia Popopetin tukijoilta. Huutokaupan tuotot menevät sijaiskotieläinten hyväksi. Kuva: Inkeri Jäntti

Uutiset

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Pohjois-Pohjanmaan kodittomien pieneläinten tuki- ja sijaiskotiyhdistys Popopet ry on perinteisesti järjestänyt huutokauppoja netissä. Tällä kertaa luvassa on ensimmäinen tilaisuus, johon voi tulla paikan päälle.

”Huutis tapahtuu Kaijonharjun nuorisotalolla, ja sen meklaroi paikallinen huutokauppakamari Aikalöytö. Suurin osa huutokaupattavista tavaroista on lahjoituksia Popopetin tukijoilta. Huutokaupan tuotot menevät Popopetin sijaiskotieläinten hyväksi”, kertoo tapahtuman tuottaja Inkeri Jäntti.

Pomppulinna ja hevosajelua

Huutokaupan lisäksi tapahtumassa on iltapäivän verran muutakin ohjelmaa Oulun Päivien kunniaksi.

”Ohjelmaa on alkaen kello 12 aina kello 16 asti, sisältäen esimerkiksi Maailman Vahvin Pupu -bändin esityksen, Kennelliiton kaverikoirien vierailun sekä hevoskärryajelua Turkan ratsurinteeltä”, lisää Jäntti.

Alueelta löytyy myös pomppulinna ja muuta toimintaa perheen pienimmille. Tapahtuman järjestää Kuivasjärven Pienkiinteistöyhdistys yhteistyössä Popopetin, Kaijonharjun kirjaston ja nuorisotoimen kanssa. Mukana lisäksi useita muita alueella toimivia yhdistyksiä ja osaajia.