Suomipop-festarit jälleen Kuusisaaressa ensi kesänä – lavalla Ellinoora, Käärijä, Behm, Portion Boys, Kaija Koo, Bess ja monet muut

Yleisöä Kuusisaaressa Suomipop-festivaaleilla heinäkuussa 2023. Kuvat: Pasi Rytinki

Tapahtumat

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Nelonen Media Liven tuottama Suomipop-festivaali järjestetään jälleen ensi kesänä kolmipäiväisenä 11.-13. heinäkuuta Kuusisaaressa. Festivaali julkaisi ensimmäiset artistikiinnitykset, joissa on mukana oululaisartisteja Ellinoorasta lähtien.

Oulun Suomipop-festivaaleilla esiintyvät ainakin Kaija Koo, Portion Boys, Ellinoora, Käärijä, Behm, Bess, Elastinen, Arttu Wiskari ja Anssi Kela. Lisää julkistuksia Suomipop Festivaaleille on luvassa vielä ennen joulua ja alkuvuodesta. Kaikkiaan esiintyjiä nähdään kahdella lavalla toistakymmentä.

Suomipop Festivaali järjestettiin Oulussa ensimmäisen kerran vuonna 2018. Kolmipäiväiset festivaalit ovat vetäneet Kuusisaareen päivittäin noin 5 000-6 000 kävijää, ennen koronaa kokonaismäärä oli hieman suurempi eli noin 22 000 katsojaa.

Ikäraja 18 vuotta

Alueilla on myös ruoka- ja juomavalikoimaa sekä erilaisia lounge-alueita, joissa on mahdollista viettää aikaa keikkojen lomassa nauttien ravintolapalvelujen antimista. Koko festareiden ikäraja on 18 vuotta.

”Viikonloppu Oulussa halutaan rakentaa siten, että aikuisyleisö viihtyy festivaalimiljöössä koko viikonlopun porttien avaamisesta yömyöhään saakka. Tapahtumia tehdään asiakkaita varten, ja vaikka he ovat kävijätutkimusten mukaan varsin tyytyväisiä festareihimme, kehitämme niitä entistä paremmiksi asiakkaiden toiveet ja tarpeet huomioiden – olipa sitten kyse ohjelmasta, ruokatarjonnasta tai vaikka istumapaikkojen määrästä alueella”, kommentoi tapahtuman pääjärjestäjä Anniina Havukainen.

Nainen ja mies värikkäissä vaatteissa esiintymislavalla.

Viime kesänä Suomipop-festivaalilla esiintynyt Portion Boys on ohjelmistossa myös tulevana kesänä.

Ennakkolipunmyynti on jo alkanut ja erikoishintaiset liput ovat myynnissä vuoden loppuun.

”Suomipop Festivaaleilla on runsas vakioasiakkaiden joukko, joka odottaa kovasti myynnin starttia. Lisäksi lukuisia lippuja sujahtaa pukinkonttiin, joten kannattaa olla startissa mukana jos mielii kesällä Suomipopeille. Monet lipputyypit myydään loppuun jo hyvissä ajoin ennen h-hetkeä”, Havukainen jatkaa.

Nelonen Media Live on tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys, joka tuottaa tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja eri puolella Suomea. Nelonen Media Liven tuottamia festivaaleja ovat mm. Rockfest, Himos Juhannus, Iskelmä Festivaalit Himoksella ja Porissa, Suomipop Festivaalit Jyväskylässä ja Oulussa sekä Kuopiorock-festivaali. Nelonen Media Live on osa Sanoma-konsernia.

Suomipop Festivaali 11.-13.7.2024 Oulun Kuusisaaressa.