Snookerin moninkertaiset maailmanmestarit ottelevat Oulussa tammikuussa

Mark Selby on snookerin nelinkertainen maailmanmestari.

Tapahtumat

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Snookertähdet Mark Williams ja Mark Selby kohtaavat Titaanien taistelu -näytösottelussa Oulussa tammikuussa. Suuren kysynnän vuoksi tapahtuma siirtyy loppuunmyydystä Madetojan salista Ouluhalliin.

Moninkertaiset snookerin maailmanmestarit Mark Williams ja Mark Selby kohtaavat tammikuussa Oulussa ja Tampereella järjestettävissä Titaanien taistelu -otteluissa.

Snookerhistorian menestyneimpiin pelaajiin kuuluva Mark Selby (s. 1983) on nelinkertainen maailmanmestari, joka aloitti ammattilaisuransa vuonna 1999. The Jester from Leicester -lempinimen saanut Selby voitti maailmanmestaruuden vuosina 2014, 2016, 2017 ja 2021. Selby kuuluu myös niiden kuuden pelaajan joukkoon, jotka ovat voittaneet The Triple Crownin eli kolme pitkäikäisintä ja arvostetuinta snooker-turnausta (World Snooker Championship, The Masters ja UK Championship) kahdesti tai useammin.

Mies pelaa snookeria.

Mark Williams on kolminkertainen maailmanmestari.

Mark Williams (s. 1975) on voittanut snookerin maailmanmestaruuden vuosina 2000, 2003 ja 2018. Lisäksi hän on voittanut kahdesti UK Championshipin (1999 ja 2002) ja kutsuturnaus The Mastersin (1998 ja 2003). Ammattilaisuransa vuonna 1992 aloittanut walesilainen on taitavana pussittajana ansainnut lempinimen The Welsh Potting Machine.

Williams ja Selby kohtasivat toisensa viimeksi lokakuun alussa British Openin finaalissa, jonka Williams voitti jo kolmatta kertaa uransa aikana. Tätä ennen kaksikko oli pelannut toisiaan vastaan vuoden 2021 maailmanmestaruuskilpailuissa Sheffieldissä, jossa Selby kruunattiin maailmanmestariksi jo neljättä kertaa.

Oulun ottelun järjestävät Pro Piknik Oy ja Billiard Promotions Finland Oy. Alun perin ottelu piti pelata Madetojan salissa, ja tapahtuma ehdittiin myydä loppuun. Suuren kysynnän vuoksi ottelu siirretään Ouluhalliin, jossa yleisöllä on myös parempi näkyvyys pelipöytään, ja myyntiin on tullut lisää lippuja. Madetojan saliin ostetut liput käyvät sellaisenaan myös Ouluhallissa.

Titaanien taistelu Ouluhallissa tiistaina 23. tammikuuta klo 19. Best of 11 -ottelussa on yksi väliaika. Liput ovat myynnissä Lippu.fissä.

 

Juttua päivitetty 8.12. klo 9.55. Lisätty tieto ottelun siirtämisestä Madetojan salista Ouluhalliin.