RotuaariRalli-kaupunkiseikkailu järjestetään Oulun keskustassa jo seitsemättä kertaa

RotuaariRalli on vuosien varrella kerännyt hulvattomia osallistujia kävelykadun täydeltä. Kuva: RotuaariRalli

Tapahtumat

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Jos Rotuaarilla törmää iloisiin seikkailijoihin perjantaina 24. toukokuuta, on varmaankin kyse seitsemättä kertaa järjestettävästä RotuaariRallista. Ralli on kaikille halukkaille, työyhteisöille ja kaveriporukoille, suunnattu puuhailta, jossa mobiilipelin tahtiin etsitään tehtävärasteja ympäri kaupungin. Samalla kerätään varjoja OYS:n lastenklinikan toimintaan.

Kaupunkiseikkailutapahtuma RotuaariRalli käynnistyy perjantaina 24. toukokuuta Rotuaarin aukiolta kello 16.30 ja mukana on yli 100 joukkuetta. Kaupunkiseikkailu toteutetaan ActionTrack-mobiilisovelluksella ja osa rasteista on virtuaalisia kuten tietovisatyyppisiä kysymyksiä, kuva-arvoituksia, ja osa toiminnallisia, jossa joukkueita haastetaan liikunnallisilla tehtävillä.

Tapahtuma koostuu lähes 50 rallirastista, jotka vaativat päättelykykyä, reipasta asennetta sekä ennen kaikkea hyvää ryhmähenkeä. Tavoitteena on suorittaa rasteja niin paljon kuin ehtii tai haluaa, mutta määrän lisäksi myös laatu vaikuttaa pisteisiin.

Rallilla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä autorallien kanssa, muutoin kuin kilpailuluokituksen osalta, sillä osallistujilla on mahdollista ilmoittautua joko Jokamiesluokkaan tai Erikoisluokkaan. Tapahtuman verkkoilmoittautuminen on sulkeutunut 20. toukokuuta, mutta myös paikan päällä on mahdollista ilmoittautua mukaan. Tapahtuman kisatoimisto avataan Rotuaarin aukiolla tapahtumapäivänä kello 14.00.

RotuaariRallin osallistumismaksusta, joka on 45 euroa, lahjoitetaan kolme euroa Lastenklinikoiden Kummit rylle ja paikallisesti Oysin lastenklinikalle. Aiempien Rallien avulla on tähän mennessä kertynyt jo yli 6000 euroa. Leikkimielisen rallin järjestää tamperelainen tapahtumatuotantoyritys Voltti.

Lisätietoja RotuaariRallista tästä linkistä.