Oulun seurakuntien maksuttomat vappujuhlat vastaavat kysyntään – perheet kaipaavat ilon hetkiä arkeen

Vapun juhlinnan voi tietysti aloittaa jo aattona, mutta useimmat seurakunnan tapahtumat ovat vappupäivänä. Kuvituskuva: Mostphotos

Tapahtumat

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun seurakunnissa vappua vietetään monissa tapahtumissa iloisen ohjelman ja herkuttelun merkeissä. Tänä vuonna tapahtumat vastaavat myös ajankohtaiseen tarpeeseen.

Oulun seurakuntien vapputapahtumien seniori, pian 50-vuotias Raatin Vappu kutsuu perheet viettämään aikaa Raatin nuorisotalon pihapiiriin. Tarjolla on iloa ja jännitystä.

Ohjelmassa on muun muassa laskuvarjohyppynäytös, mahdollisuus katsella kaupunkia nosturin nokasta, taikurin esityksiä, puhallinorkesterin musiikkia sekä poliisin ja pelastuslaitoksen kaluston esittelyä – perinteisiä vappuherkkuja ja ilmapalloja unohtamatta.

Järjestelyissä mukana oleva perhetoiminnan ohjaaja Mari Jääskeläinen näkee perhetapahtumien suuren merkityksen.

”Perheiden yhteiselle tekemiselle on kysyntää, minkä jo seurakuntien monet suositut tapahtumat osoittavat. Iloinen yhdessäolo voi parhaimmillaan tukea perhesuhteita ja tuoda hyvä hetkiä perheen arkeen ja juhlaan sekä vahvistaa jaksamista. Voimme yhdessä tuoda iloa”, Jääskeläinen muistuttaa.

Raatin Vappu 1.5. klo 10-14 Raatin Nuorisotalon pihapiirissä

Virittäydy aattona

Oulusalossa vappuun voi virittäytyä jo aattona seurakunnan Vapputapahtumassa. Koko perheen tapahtumassa on mukavaa tekemistä perheille ilmaiseksi ja pikkurahalla. Tuotto ohjataan yhteisvastuukeräykselle.

Vapputapahtuma Oulunsalon seurakunnan Toimitalolla ti 30.4. klo 16-19 

Soiva Siili yllättää

Koko perheen vauhdikkaassa Vekkuli Vappu -tapahtumassa ilo on ylimmillään Hintan seurakuntatalolla, jossa luvassa hauskaa kisailua muun muassa onginnan ja onnenpyörän merkeissä sekä suosittu kepparirata. Yllätysesiintyjänä suosittu Soiva Siili kello 11 ja 13.

Vekkuli Vappu ke 1.5. klo 10-14 Hintan seurakuntatalo

Lohikeittolounaalle

Sofian seurakuntakeskuksessa on mahdollisuus nauttia maksullisella vappulounaalla lohi- tai kasvikeitto, munkkia ja simaa sekä tehdä hankintoja käsityömyyntipisteistä. Onnenpyörä, jossa jokainen voittaa! Tapahtuman tuotto kerätään Oulun seurakuntien lähetystyölle Suomen lähetysseuran kautta.

Vappukeidas Sofian Seurakuntakeskuksessa 1.5. klo 11-14