Oululainen Cocktail Cats Ensemble lupaa johdatella energiallaan ja glamourillaan isänpäivään

Cocktail Cats -kuoro poseerasi yhteiskuvassa harjoitusten lomassa Vuolle-opiston aulassa. Kuva: Cocktail Cats

Tapahtumat

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oululainen Cocktail Cats Ensemble -viihdekuoro nousee lavalle isänpäivän aattona Oulun kansainvälisellä koululla lauantaina 11. marraskuuta kello 18. Way to the Stars -konsertin ohjelma on kokoelma yhtyeen vanhempia helmiä sekä täysin tuoreita sovituksia.

Cocktail Cats Ensemblen konsertissa on naiskuoron omien sanojen mukaan luvassa kimallusta, glamouria, energiaa ja harmonioita. Way to the Stars -esitys pitää sisällään vetäviä a cappella -sovituksia tunnetuista kappaleista ja kaikkien tuntemilta maailmantähdiltä kuten Bowie, Tina Turner ja Sting sekä yhtyeiltä Beatles ja Queen.

Konsertissa kuullaan myös lauluteos, joka rakennetaan esitystilanteessa circle song -menetelmällä. Menetelmässä kuoronjohtaja antaa äänielementtejä laulajille ja ohjaa kuoroa vocal painting -käsimerkeillä.

”Kappaletta ei siis ole sovitettu valmiiksi, vaan sen muoto muuttuu jokaisella esityskerralla”, kocktailkissat kertovat salamyhkäisesti.

Vuolle-opiston kuoro

Vuolle-opiston yhtyelaulukurssin myötä vuonna 2012 perustettua kuoroa on kuultu niin sen omilla keikoilla kuin seudun kulttuuritapahtumissa, kuten Nuotin vieressä on tilaa -kuoropäivässä Oulun juhlaviikoilla.

Viihdekuoron ohjelmisto koostuu pääosin englanninkielisestä kevyestä pop- ja rock-musiikista, balladeja ja perinteisempää jatsia unohtamatta.

Cocktail Catsin kymmenvuotistaivalta juhlistettiin pitkällä konsertilla keväällä 2022. Kuoron vetovoimasta kertoo se, että alkuperäisestä kokoonpanosta on laulajia edelleen mukana. Kuoroa johtaa Enni-Maria Lämsä.

Cocktail Cats Ensemble: Way to the Stars – a cappella show, 11.11.2023 klo 18, Oulun kansainvälinen koulu, Kasarmintie 4, Oulu. Lisätietoja viihdekuoron esityksistä tästä linkistä.