Moottoripyörien koeajopäivä järjestetään jälleen myös Oulussa – motoristien pyöräkuumeeseen nostetta

Ouluhallin parkkipaikalla aiotaan jälleen järjestää Moottoripyörien koeajopäivä 3. kesäkuuta. Kuva: Messukeskus

Tapahtumat

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Motokuume nousee ja moottoripyöriä näkyy jo keväisillä kaduilla. Moottoripyörien koeajopäivä järjestetään kesäkuun ensimmäisellä viikolla myös Oulussa sekä neljällä muulla paikkakunnalla.

Helsingin Messukeskus järjestää jo seitsemättä kertaa moottoripyörien suuret koeajopäivät yhteistyössä Teknisen kaupan liiton moottoripyöräjaoston kanssa. Koeajopäivillä moottoripyöristä kiinnostuneet pääsevät ajamaan uusia moottoripyöriä useilta eri merkeiltä, kuten CF Moto, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM ja Yamaha.

Mukana olevat merkit ja moottoripyörämallit vaihtelevat paikkakunnittain. Koeajokiertue alkaa 3.kesäkuuta Oulusta ja huipentuu Helsinkiin. Tapahtumapaikkoina ovat kyseisten kaupunkien messukeskusten pysäköintialueet.

Pärinää luvassa

”Koeajopäivät järjestetään nyt seitsemättä kertaa ja täytyy sanoa, että itse ainakin odotan vuosittain innolla tätä suurta heimokohtaamista ja prätkien pärinää, jota saa kuunnella koeajoissa”, kertoo tapahtuman järjestämisestä vastaava Niko Kantola Helsingin Messukeskuksesta.

”Porukat ovat innostuneita, käyvät keskusteluja asiantuntijoiden ja muiden motoristien kanssa. Ajokokemuksia vaihdetaan ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva moottoripyörä. Koeajopäivät on kätevä paikka vertailla erilaisia moottoripyöriä. Koeajopäivien aikana messukeskusten lähiympäristöt täyttyvät uusista moottoripyöristä, innostuneista kuskeista ja pärinästä. Sitä on aina yhtä hauska katsella”, hän sanoo.

Oulussa koeajo alkaa Ouluhallin parkkipaikalla 3. kesäkuuta kello 12 ja päättyy kello 18. Koeajajaksi voi rekisteröityä etukäteen tapahtuman verkkosivulla tai paikan päällä. Moottoripyörät varataan tapahtumapaikalta. Koeajajilla täytyy olla omat ajovarusteet, vähintään kypärä. Koeajot suuntaavat liikenteen sekaan ja kestävät noin 20 minuuttia.

Lisätietoja koeajoista sivulta www.koeajopaiva.com