Koko perheen talvi-ilottelu Hintan seurakuntatalolla ja Hovisuon Urheilukeskuksessa – rekiajelua, poliisi- ja paloautoja sekä livemusiikkia

Hintassa on sunnuntaina luvassa pirteä koko perheen puuhapäivä. Tapahtuman tuotto ohjataan yhteisvastuukeräykseen sekä paikalliseen nuorisotyöhön. Kuva: Oulun Lions

Tapahtumat

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun ja Myllyojan-Haapalehdon leijonat sekä Tervapartio järjestävät yhdessä Oulujoen seurakunnan kanssa alueen nuorille ja lapsille tarkoitetun koko perheen tapahtuman Hintan seurakuntatalolla ja Hovisuon Urheilukeskuksessa sunnuntaina 18. helmikuuta. Tapahtuman tuotto ohjataan lasten ja nuorten hyväksi.

Hovisuon urheilukeskuksessa ja Hintan seurakuntatalolla järjestetään tulevana sunnuntaina koko perheen talvi-ilottelu. Myllyojan-Haapalehdon leijonat, Oulujoen seurakunta ja Tervapartio järjestävät tapahtuman nyt jo seitsemännen kerran.

”Lapsille ja nuorille on tarjolla hevosajelua Turkan Ratsutilan tamma Ponnen tai poni Aatun kyydeissä. Toki, jos ei uskaltaudu hevoskyytiin, voi paikalla laskea liukurilla mäkeä, hiihtää ja luistella. Omat välineet on kuitenkin otettava mukaan. Oulujoen seurakunnan kirkkonallet auttavat ja opastavat”, kertoo tapahtuman järjestäjien edustaja Pertti Oikarinen.

Paljon ohjelmaa koko perheelle

Lionsit ja seurakunta ovat panostaneet järjestelyihin todenteolla. Perinteiseen tyyliin paikalla on tarjolla buffetin antimia, kahvia, teetä ja pullaa sekä tietysti makkaraakin.

”Meillä on siellä luvassa myös aarteenetsintää, jossa pääpalkintona on liikuntapäivä Oulun Ruskotunturilla. Onnenpyörässä voittavat kaikki”, Oikarinen lupailee.

Lisäksi paikalla ovat poliisi ja palokunta esittelemässä toimintaansa ja kalustoaan, sekä nähtävänä on myös alueurakoitsijan Oulun Työkoneen auraustraktori.

Myös Kirjaparkki on paikalla, jonne voi tuoda ja ottaa mukaan haluamiaan kirjoja ilmaiseksi. Musiikkia lapsille ja muillekin on tarjolla Liikkuvan Laulurepun esittämänä.

Tapahtuman tuotto menee seurakunnan osalta yhteisvastuukeräykseen ja leijonien osalta kokonaisuudessaan paikalliseen nuorisotyöhön.

”Tapahtumassa voi myös tukea ukrainalaisia ostamalla leijonien tekemiä linnunpönttöjä. Myynnissä on myös koululaisten valmistamia Hintta-design tuotteita”, kertoo Pertti Oikarinen.

Tapahtumaa tukevat Ruskon Apteekki, Oulun Konetyö Oy  Hiukkavaaran K-Market,  Myllyojan K-Market, Valmennuskeskus Voimala ja Ruskotunturi Oy.

Hintan koko perheen talvi-ilottelu su 18. helmikuuta 2024 klo 12 – 15 osoitteessa Hintankuja 3, Oulu.