Kädentaito- ja hyvinvointimessut saapuvat Ouluhalliin – ilmainen bussikuljetus kulkee kaupungintalolta hallille

Käsityö- ja Hyvinvointimessut ovat suosittu tapahtuma, johon saapuu osallistujia ympäri Suomea. Kuva: Mediapro

Tapahtumat

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Odotettu suurtapahtuma Kädentaito- ja hyvinvointimessut järjestetään Ouluhallissa tulevana viikonloppuna 14.–15. lokakuuta. Hallin muissa tiloissa on samaan aikaan urheilutapahtumia, joten parkkipaikat saattavat ruuhkautua. Osallistujia kehotetaan mahdollisuuksien mukaan saapumaan paikalle bussilla, kävellen tai pyörällä.

Kädentaito- ja hyvinvointimessut ovat jo monen vuoden ajan koonneet yhteen kädentaitojen ystäviä ja hyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä ympäri Suomea. Tänäkin vuonna esillä on runsas valikoima Suomessa valmistettuja vaatteita, asusteita sekä sisustus- ja käyttöesineitä. Kaiken kaikkiaan messuvieraita odottelee tuotteineen ja palveluineen 257 näytteilleasettajaa.

Messut ovat perinteisesti paikka, johon tullaan hakemaan inspiraatiota, etsimään tarvikkeita omiin luomuksiin ja viettämään aikaa itseä kiinnostavien asioiden äärellä. Messuilla pääseekin myös itse kokeilemaan muun muassa tuftausta, makrameen solmeilua sekä pitsinnypläystä.

Hyvinvoinnista kiinnostuneet löytävät messuilta vinkkejä kauneudenhoitoon sekä terveyteen ja hyvinvointiin. Ohjelmalava tarjoilee molempina päivinä lyhyitä tietoiskuja erilaisista hyvinvointiaiheista.

Ruuhkien välttäminen

Samaan aikaan messujen kanssa hallirakennuksen liikuntatiloissa järjestetään urheilutapahtumia. Liikuntatiloihin kuljetaan tapahtumien aikaan pesäpallostadionin puolelta B-ovesta.

Sekä messuille että urheilutapahtumiin saapuvia kehotetaan huomioimaan, että Ouluhallin parkkipaikat voivat ruuhkautua runsaan kävijämäärän vuoksi. Messuaukion eli pesäpallostadionin puoleinen pysäköintialue on varattu näytteilleasettajien käyttöön viikonlopun ajaksi.

Tapahtumiin kannattaakin saapua mahdollisuuksien mukaan julkisilla kulkuvälineillä, kävellen tai pyörällä.

Messujen järjestäjien maksuton bussikuljetus kulkee Oulun kaupungintalon ja Ouluhallin välillä koko messujen ajan.

Tarkemmat aikataulut ja lisätiedot löytyvät Kädentaito- ja hyvinvointimessujen -sivuilta tästä linkistä.