Uusi ravintola avautuu syksyllä Ouluun – BusinessAseman JobCorner antaa apua rekrytointiin

BusinessAseman kautta useat yritykset saavat apua rekrytointiin, niin myös syksyllä Ouluun avattava uusi Alfred Kitchen & Bar -ravitola. Kuva: Alfred

Talous

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Alfredin työpaikoista pääsee kuulemaan maksuttomassa BusinessAseman JobCorner-rekrytointitapahtumassa torstaina 29. kesäkuuta. Alfred Kitchen & Barin ”isoveli” Gustav sijaitsee Rovaniemellä, ja se on valittu yhdeksi Suomen parhaista ravintoloista.

Nyt Ouluun haetaan useita ravintola- ja vuoropäällikköjä, tarjoilijoita, kokkeja sekä baarimestaria. Avoinna on yhteensä 14 eri paikkaa. Esimerkiksi tarjoilijana pärjää hyvällä asenteella ja asiakaspalveluhenkisyydellä. Palvelukonseptin mukaisen koulutuksen työhön saa työnantajalta. Ravintola palkkaa sekä suomen- että englanninkielisiä osaajia.

”JobCorner tarjoaa tilaisuuden tutustua Alfredin työpaikkoihin ja työskentelykulttuuriin. Siellä hakija voi esitellä itsensä ja osaamisensa suoraan työnantajalle”, sanoo asiantuntija Salla Hirvonen BusinessOulusta.

”Tapahtumassa on käytössä Tavata-rekrytointityökalu. Työnhakijan kannattaakin luoda oma profiili Tavataan, sillä Alfredin edustajat etsivät sopivia työntekijöitä jo ennen tilaisuutta sekä sen jälkeen Tavatan kautta. Tavata-ohjeistus lähetetään työnhakijalle, kun hän on rekisteröitynyt tapahtumaan ensin Lyyti-järjestelmän kautta.”

Lisätietoja rekrytilaisuudesta löytyy tästä linkistä.

Mikä JobCorner?

JobCorner on matalan kynnyksen maksuton rekrytointipalvelu työnantajille. JobCornerissa työnantajat ja työnhakijat voivat tavata toisiaan BusinessAsemalla.

BusinessOulu hoitaa kaikki käytännön järjestelyt, myös markkinoinnin työnhakijoille. Työnantajan käytössä ovat kaikki BusinessOulun asiantuntijapalvelut.

BusinessOulusta saa myös tietoa esimerkiksi mahdollisuuksista rekrytoinnin taloudelliseen tukeen. JobCornerit järjestetään yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston kanssa.

BusinessAseman ravintola-rekrytointitapahtuma järjestetään 29.6. kello 15–17.