X-ON tarjoaa taas toimintaa syyslomaviikolle – tiistai-illan ilmaiskonsertissa Eevil Stöö & Stepa

Kasvonsa naamioiva Eevil Stöö ja Stepa vauhdissa Oulun Varjo-festivaalilla kesäkuussa 2023. Kuva: Pasi Rytinki

Liikunta & terveys

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Syyslomaviikon perinteeksi muodostunut X-ON-tapahtuma alkaa tiistaina Ouluhallissa. Tiistai-illan X-ONpop-konsertin pääesiintyjinä nähdään Eevil Stöö & Stepa.

X-ON on lapsille ja nuorille suunnattu liikunnan ja vapaa-ajan tapahtuma, jonka Oulun kaupungin nuorisopalvelut ja liikuntapalvelut yhdessä järjestävät. Ouluhallissa voi tiistaista torstaihin kokeilla monipuolisesti erilaisia lajeja.

Tarjolla on esimerkiksi miekkailua, frisbeegolfia, jalkapalloa ja pituushyppyä. Tapahtuma on maksuton, päihteetön ja kaikille avoin. Torstai on varattu scoottaukseen, skeittaukseen ja bmx-pyöräilyyn.

Tiistai-iltana 24. lokakuuta kello 19–22 järjestetään lisäksi X-ONpop-konsertti, jonka pääesiintyjänä nähdään Eevil Stöö & Stepa. Heidän lisäkseen lavalle nousee joukko nuoria oululaisia artisteja.

Pitkän linjan räppäri Eevil Stöö (Tommi Liikka) ja Oulussa asuva sodankyläläissyntyinen Stepa (Joni Stenberg) julkaisivat ensimmäisen yhteisen levynsä Et voi pysäyttää meitä keväällä 2023. Duo keikkaili ahkerasti kesän festivaaleilla, muun muassa Oulun Varjossa. Monille oululaisille on tuttu etenkin Stepan Oulu Anthem, jossa ylistetään räppärin nykyistä kotikaupunkia.

Myös X-ONpop on maksuton, ikärajaton ja päihteetön tapahtuma.

X-ON Ouluhallissa ti–ke 24.–25.10. klo 12–18 (ei scoottausta tai skeittausta) ja to 26.10. klo 10–15 vain scootit, skeitit ja bmx-pyörät (omat välineet mukaan). X-ONpop ti 24.10. klo 19–22.