Virpiniemen kesäkausi käynnistyy perhepäivällä tulevana lauantaina – golfia, issikoita, kasvomaalausta ja paljon muuta

Virpiniemen kesän avajaistapahtumassa on mahdollista kokeilla montaa eri lajia, tässä PikePadelin kenttiä huolletaan lauantaina tapahtumaa varten. Kuva: Ouka

Liikunta & terveys

Julkaistu:

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Virpiniemen kehittäminen on yksi Oulun kaupungin kärkihankkeista. Tulevaisuudessa alueelle kehitetään kuntalaisten, yritysten ja matkailijoiden tarpeita palveleva ympärivuotinen liikunnan ja hyvinvoinnin keskus. Virpiniemen tämän kesän koko perheen avajaistapahtuma järjestetään lauantaina 25. toukokuuta.

Virpiniemen kesän avajaistapahtuma kokoaa yhteen monen lajin harrastajia, ja päivän aikana voi vapaasti kokeilla monenlaisia aktiviteetteja, jotka soveltuvat koko perheelle.

”Meillä on lauantaina avoimet ovet padelkentille, on issikkaratsatusta ja Virpiniemen golfkentällä avoimet ovet rangelle. Lisäksi Haukiputaan Ahmat järjestävät jääkiekon laukauskisan, Haukiputaan Pallon tutkapisteellä voi testata oman futispotkunsa nopeuden, on kasvomaalausta, pienemmille pehmolelusuunnitusta, arvontaa, kahvakuulatreeniä, arvontaa… ja siis vaikka mitä”, iloitsee tapahtuman järjestäjänä toimiva Maria Vuorensola.

Kaikki päivän tapahtumat ovat pääosin maksuttomia.

”Kannattaa ehdottomasti lähteä paikalle avoimin mielin katselemaan, mitä kaikkea Virpiniemestä löytyy. Toivotamme koko perheen tervetulleeksi testailemaan eri lajeja ja aktiviteetteja.”

Iso taustajoukko mukana

Kesäkauden avajaistapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Tapahtuman pääorganisaattoreina toimivat PikePadel, Virpiniemen Syke ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Haukiputaan paikallisyhdistys.

Ulkoilmatapahtumissa omaa osaansa näyttelee aina myös säätila, mutta Vuorensola kertoo vuosien kokemuksella ja pieni pilke silmäkulmassaan, että meren läheisyys tuo tässä niemessä järjestettäviin tapahtumiin ripauksen onnistumisen taikaa.

”Vaikka muualla Oulussa vähän satelee, niin Virpiniemessä paistaa kuitenkin aina aurinko.”

Tapahtuman taustalla häärii iso aktiivisten yritys- ja yhdistystoimijoiden joukko. Mukana järjestämässä ovat PikePadel, MLL Haukipudas, Virpiniemen Syke, Virpiniemen Golf, Haukiputaan pallo, Haukiputaan Veikot, Haukiputaan Heitto, Saagan Issikat, Lappis, Putaan Pulla, Kellon Työväen Urheilijat, Haukiputaan Ahmat, Huippusiivous ja LiikuhyvÄssä.

Virpiniemen kesäkauden avaus: perhepäivä, la 25. 5. klo 10-14, Virpiniementie 525.

Lue lisää MunOulun tapahtumakalenterista: Virpiniemen kesäkauden avaus – perhepäivä

Tutustu Oulun kärkihankkeisiin: Kärkihankkeet | Oulun kaupunki