Senioreiden liikuntatapahtuma patistaa Ainot ja Reinot liikkeelle Ouluhallissa

Maksuttomassa Ouluhallin tapahtumassa ilahduttavat myös Sirkka ja Erkki. Eli luvassa on Anniina Koivuniemen ja Ernest Lawsonin reipas jive-esitys.

Liikunta & terveys

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Päivän aikana Ouluhallissa on luvassa liikuntakokeiluja, maksuttomia hyvinvointimittauksia sekä ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Vuonna 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma keräsi yli tuhat liikkujaa Ouluhalliin.

Ainot ja Reinot -tapahtumassa on yli 40 esittelijää. Tarjolla on monipuolinen kattaus liikunnallista toimintaa, mittauksia, terveystietoa ja viihdettä. Ohjelmassa on muun muassa tanssia, jumppaa, petankkia ja bocciaa, jousiammuntaa, ilmatyynykenkien kokeilua, liikuntakeskusten esittelyä ja paljon muuta.

Maksuttoman tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry ja Oulun kaupungin liikuntapalvelut.

Vetonauloina Erkku ja Anniina

Tanssii Tähtien Kanssa -kisan oululaislähtöinen voittajapari Ernest Lawson ja Anniina Koivuniemi esiintyvät tapahtumassa. Luvassa on jivetanssi ja Ansa Kynttilä -sketsipläjäys. TTK:ssa parilta nähtiin Erkin ja Sirkan ikäihmisten reipas jive rollaattorin kanssa, ja Ouluhallissa odotetaan vähintään vastaavaa.

Ernest Lawson tunnetaan oululaisena koomikkona, juontajana ja näyttelijänä ja Anniina Koivuniemi tanssinopettajana.

GeroNursing Centre esittäytyy

Oulun yliopiston ikääntyneiden kuntoutumista edistävän hoitotyön tutkimus- ja osaamiskeskus GeroNursing Centre on myös esittelemässä toimintaansa tapahtumassa. GNC esittelee muun muassa kaikille avointa ja maksutonta verkkokurssia, joka tarkoitettu eläkkeelle lähiaikoina siirtyville sekä jo eläkkeellä oleville henkilöille.

GeroFit -kurssin tarkoituksena on innostaa elämän merkittävässä muutosvaiheessa liikunnanharrastamiseen ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Verkkokurssilla kerrotaan minkä verran ja kuinka monipuolisesti liikuntaa tulisi harrastaa, jotta siitä saa parhaan mahdollisen hyödyn.

Ainot ja Reinot liikkeelle Ouluhallissa, keskiviikkona 6.4.2022 klo 10-14.

Tapahtuman tarkempi ohjelma löytyy PoPLin kotisivuilta.