On pop liikkua -liikuntapäivä jälleen Ouluhallissa lauantaina 12. elokuuta

Kolmatta kertaa Ouluhallissa järjestettävässä On pop liikkua -liikuntapäivässä on mukana lähemmäs kolmekymmentä seuraa ja toimijaa. Kuvituskuva: PopLi

Liikunta & terveys

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Tapahtumassa lapsilla, nuorilla ja perheillä on mahdollisuus tutustua paikallisten urheiluseurojen toimintaan sekä Oulun kaupungin liikuntatarjontaan.

Tapahtuma toteutetaan Ouluhallin vanhalla puolella sekä uuden puolen telinevoimistelualueella kello 10–14. Tapahtumassa oululaiset seurat esittelevät lajejaan ja tulevan syksyn toimintaansa uusille harrastajille. Liikunta- ja harrastelajeihin voi tutustua helposti erilaisilla toiminnallisilla pisteillä. Luvassa on myös lajinäytöksiä.

Kolmatta kertaa Ouluhallissa järjestettävässä On pop liikkua -liikuntapäivässä on mukana lähemmäs kolmekymmentä seuraa ja toimijaa. Päivän aikana voi tutustua esimerkiksi cheerleadingiin, yleisurheiluun, jousiammuntaan sekä palloilu-, voimistelu- ja kamppailulajeihin.

Tapahtumassa paikalla on myös Harrastamisen aarrearkku, joka tarjoaa Oulun peruskoululaisille maksutonta harrastustoimintaa koulupäivän yhteydessä.